Elite Sport Club: мукачівців запрошують на відкриття спортивного закладу (ФОТО)

52
7

11 грудня о 10:00 відбудеться відкриття нового спортивного комплексу «Elite Sport Club». Організатори дійства обіцяють оригінальну розважальну програму та приємні солодкі сюрпризи.

За словами власників закладу, у "Elite Sport Club" представлені тренажери провідних світових брендів таких як: I.A.X line та SportArt. Реалізовуючи ідею повноцінного спортивного залу в Мукачеві, організатори зробили акцент на тому, щоб кожен міг знайти для себе те устаткування, яке дозволить йому реалізувати власні задуми та "прокачати" власне тіло.

У спортивному клубі представлена лінійка тренажерів на всі типи м'язів.

"Elite Sport Club" має ряд вагомих переваг: окрім вже зазначених найсучасніших тренажерів – це кваліфікована, досвідчена команда тренерів, яка піклуватиметься про Вас, як в залі, так і за його межами.

Окрім того, аби результати були ще якіснішими і вагомішими на території клубу функціонуватиме бар зі спортивним харчуванням. Одним словом, переваг чимало.

Автори ідеї створення залу відзначають, що наразі в Мукачеві спостерігається справжній "бум" на спортивні заклади. "У більшості випадків це робиться не зовсім обдумано, перш за все, для клієнта. Ми створили спортивний клуб на основі власного, понад дванадцятилітнього досвіду заняття в різних залах. Переконані, що наш потенційний клієнт оцінить переваги "Elite Sport Club" завітавши сюди бодай раз та скориставшись нашими послугами. Дуже важливий акцент ми зробили на тому, що зал — це місце для заняття саме спортом, а не чимось іншим. Менше гламуру, більше важких фізичних навантажень, які роблять Ваше тіло кращим від тренування до тренування - це фактично наш девіз, - розповідає організатор спортивного закладу", – додають у закладі .

Спортивний заклад «Elite Sport Club» розміщено в дуже зручному місці, в самому центрі Мукачева, по вул. Ринкова 8 (біля парковки ТРЦ "Щодня"). Кожен відвідувач зможе легко дістатися спортклубу, як пішки, так і на власному авто.

Отже щиро запрошуємо мукачівців і гостей міста на відкриття "Elite Sport Club" 11 грудня, о 10:00 годині.

Коментарі

В
Василь

Напевно в Пентагоні тупо нема приміщення де такий спортзал можна відкрити. І землі вільної теж нема.

К
коко

Відкрили би спорт зал в Пентагоні,було би круто. А То всі зали розташовані в одній частині міста маєся на увазі Росвигово,Центр .. а так було би добре і ЧЕРЕМУШКАМ ,ПЕНТАГОНУ І ВІДДАЛЕНОМУ ПАЛАНКУ. Подуммайте над цим )))

Я
Я

У станови нова качалка

В
Василь

Яка ціна безліміта на місяць?

Д
Джиган

Надо подкачаться, надо-надо подкачаться.....

П
Пітьо

Уже неє кому качатися. тулько много залу наодкривали у Мукачеві

9
911

Залов много стало,и это хорошо. Вопрос только в сервисе и цене. Надеюсь из-за количества и конкуренции будут улучшать эти два показателя.

Читайте також