Елтон Джон говорив з Путіним про проблеми секс-меншин у Росії

14
22

Британський музикант Елтон Джон розповів про те, що у нього відбулася розмова з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це музикант написав на своїй сторінці в Instagram.

"Спасибі президентові Володимиру Путіну за те, що він вийшов і поговорив сьогодні зі мною. Я дивлюся в майбутнє і хочу зустрітися з вами лицем до лиця для обговорення питань утиску ЛГБТ-спільнот в Росії", - написав Елтон Джон у своєму пості.

Коментарі

Ж
Жека

Вірити педерасту-дегенерату Елтону Джону - себе не поважати.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=VBGbOEHsw78 Приколы по Украински #1 https://www.youtube.com/watch?v=2CwSFdQiSBo Приколы по Украински #2 https://www.youtube.com/watch?v=Ufi00DV_C5k Интеллект по Украински #1

W
www.youtube.com/watch?v=VBGbOEHsw78

Приколы по Украински №1

З
Закарпатец

Третий раз пытаюсь написать комментарий и его постоянно убирают - ЕВРОЛЮСТРАЦИЯ а;ля бандера, плюрализм мнений и свобода слова. Ну примерно как США:" Если хотите с нами разговаривать - стойте и молчите

З
Закарпатец

Смелому бандеровцу: записывай адрес --м.Ужгород, вул.Довженка, 3. Тел.: (0312) 61-31-00 Не забудь смазать себе очко вазилином, будет менее болезненнее для тебя от вставленного тебе кола

Ф
Федя

Григорій Клімов у першу чергу аналізував дегенератів з "демократичного" Заходу. Частина наших людей повелася на Гейропу, а потрапила в жопу.

2
20,14

Да никто и не сомневается что вы несправитесь . Ведь вы мастера строить преграды , а потом бороться с ними . Только с Украиной вы ошиблись . Ну ты знаеш , что нет страшнее врага , чем бывший друг . Хотя простые россияне на самом деле не имеют на вашу власть никакого влияния . Ничего , дешевая нефть собет вашу СПЕСЬ до ноля .

Д
до14,55

да пусть тебя, бандерлога галицайского не ебет, что происходит в России...поверь..справятся они со всеми преградами.. пусть тебя лучше ебе как жиды в вышиванках страну твою уничтожают..

1
14.55

Goldman Sachs прогнозує низькі ціни на нафту протягом 15 років . На кінець то росіяни вже зрозуміють , що всі їхні досягнення заключались лиш в одному . Просверлів дірочку в землі , вставив трубочку і багатий . Але всьому колись приходить кінець . За Єльцина нафта вже була 20 доларів , алеж тоді у росії була демократія . Захід тоді допоміг їм вийти із кризи . Тепер цьог вже не буде . Прийде ся росіянам як барону Мюнхаузену , витягати себе за своє волося із економічного болота самим . ДАЕШ ПЯТНАДЦАТИЛЕТКУ НИЗКИХ ЦЕН НА НЕФТЬ !?

1
11,59

... вони інструменти бунтів революції ... Так звісно Клімов правий . Тому а Україні ЛЕНІНСЬІКА компартія в опалі . Памятники БЛАНКУ країнці валять . А росіяни вождеві поклоняються ,як раби в ЄГИПТІ . Доктор КЛІМОВ писав про СРСР . Теперішньої росії це теж стосується .

З
закарпатцю

Закарпатцю скажи де жиєш, бо вжесь ня дуже достав. най ти кіл в жопу запхаю

ДК
Дохтор Клімов

Педерастія - основна ознака дегенерації. 80-90 відсотків злочинів у світі пов"язані з дегенерацією. Ці люди вважають себе "обраними" і є соціальною базою масонства. Вони інструмент бунтів, революцій, церковних розколів, деструктивної культури (Голлівуд, брудна література, абстрактне мистецтво, поезія без рими). Коли ця публіка набуває критичної кількості у вищих ешелонах влади - там не має кінця конфліктам і кризам.

ЛН
Люблю Наташу Сiсясту

Гомика Елтона Джона,в список санкций.Гомота европейская пускай деньги Украине дает.А не учит нас бить пид.....и.Майдан за такое будущее стоял ?

Д1
ДО 15,09

русским матом кроют и украинцы тоже. Помнишь ролик о Портникове? когда он засадил своему любовнику. Ругался по русски от удовольствия...шалун.

З
Закарпатец

Пока мат я слышу и вижу только из поганых уст бандеровцев. Русские предельно корректны.

З
Закарпатец

Что такое очковтирательство? - Дебаты в Раде Парадокс: п@доров на Украине гораздо больше, чем геев...

З
Закарпатец

Після довгих пошуків орієнтації на Захід чи на Схід, Україна вибрала нетрадиційну орієнтацію Аваков - Ляшко :Слышь, а Москаль, педераст, оказывается! - Откуда знаешь? - Жо@ой чувствую... Приходить до лікаря Ляшко і каже: - Доктор, у мене щось жахливо колеться у задньому проході! - Ну, знімайте штани, подивимось... Знімає Ляшко штани - доктор в шоці: - Та у вас там встромлена трояндочка! Ляшко: - Це вам, доктор!

З
Закарпатец

Ляшко приходить на прийом до проктолога. Лікар вводить йому в задній прохід ректороскоп і питає: - Ось так вам боляче? - Ні. - А так? - Слухай, доктор, давай перейдемо на «ти». . .

Д1
до 17 ,35

... пи...й к ляшко ... (об этом даже в библии сказано ) . Кацапушка это что , ты выдумал новую скрепу . СЕР , ПОЧЕМУ КАЦАПЫ ВСЕХ КРОЮТ МАТОМ - ПОТОМУ ЧТО ОНИ КАЦАПЫ , СЕР .

С
Сашко

В россии процветает педофилия http://www.dni.ru/photo/2015/9/9/314367.html#ad-image-2

Э
элтону

пиздуй к ляшко ..он буде рад, а в России пидорасов ( об этом даже в Библии сказано) ненавидят.

М
Марианна

пранкер Вован постарался, а он рад.Придурок, Путину нечем занятся только с педиками разговаривать

Читайте також