"Еміграція або революція": в Будапешті готуються до масштабної антиурядової демонстрації

11
28

На суботу в Будапешті опозиційні сили запланували масштабну антиурядову демонстрацію, мета якої зміна існуючої виборчої системи, перерахунок голосів та свобода слова.

Зокрема організатори задекларували кілька основних вимог від уряду Віктора Орбана. На їхню думку уряд обрав східний варіант виборів та розвитку країни, де порушуються права людини. Тому вимагають перерахунку голосів на парламентських виборах та нового закону про вибори.

Вони зазначають, що країні необхідні зміни. А саме припинення кампанії ненависті та підбурювання з боку влади. Серед інших закликів – бойкотування пропагандистських медіа –  "незалежні країни потребують незалежної преси, а наразі ЗМІ є найбільшим козирем влади".

– Дві третини законів мають бути скасовані. А існуючий уряд не може бути при владі – за американським взірцем.

– У країни без молоді немає майбутнього. У нашого покоління є лише дві можливості для молоді: еміграція або революція. Ми зробили свій вибір!, – заявляють організатори мітингу.

Хто саме організовує марш протесту невідомо. Натомість праворадикальна партія "Йоббік" вже оголосила про свою підтримку антиурядової демонстрації.

Зазначається, що заклик розміщений у Facebook підтримало понад 70 000 осіб.


Згідно з опитуванням майже 40% угорської молоді планують шукати роботу за кордоном.

Коментарі

Д1
до 12:07

Чекаш кацапів,надієшся ош они ся вернуть.Ото ся стане товди ,коли бовбани линіна ся вернуть на місто.Нияка власть ниє ідиальна,но за совицьку обилисьме нигда й ничули.

ДО
до Орбан

Він не танцює під дудку, в нього кожана амеровська дудка за щокою.

О
Орбан

Цвірінь Євген Горобуськович - оленю а ти під чию дудку танцюєш ?

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Україна кожному Тарасу повинна не лише пенсіон,а й моральну і матеріальну шкоду відшкодовувати! За злодіяння,за жебрацтво за поневіряння! А інакше піде за відоплясом! Ось така вона шизофренія! Лікуюсь,консультуюсь,анкетуюсь!!!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Кожен П. Тарас за контрабасом на Закарпатті хоче гідний пенсіон від України...Хай Бог простить, що дурному кортить...але спроба гарна.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Балерина кріпацького театру, яку після овацій деруть іззаду на свинарнику не погоджується...що кому до вподоби, еге ж?!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Боже врятуй від того гумору,що нижче!!!В дурці анікдоти почали травити! Кріпацтво в порівнняні з бандитизмом має право на існування! До 11:02. Ти точно тут живеш!? Або ти несповна розуму або ти приспішник злодіїв при владі!?Нормальна людина таких дурних питань не ставить,як ти в коменті!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Насмкінець коротка історична довідка для мадяронського посліду = кріпацтво у Австро-Угорщині нічим не відмінне від кріпацтва "вєлікойНєдєлімой", як і служба у війську відповідно. Агресію й окупацію Закарпатської України (1939-44рр), "звитяги" хортистів (сателітів нацистів) на українських зелях НЕ ЗАБУЛИ. Тепер можете брехати далі про 1000літню дружбу, виродки.

ДН
до нижнього свободівця

А ще фактами є те, що в угорщині хороші дороги, страхова медицина, нормальні ціни на комуналку і непогані пенсії. А те, що наш президент, вр, кабмін це зброд олігархів які думають лише про свою наживу і більшість навіть не володіє державною мовою - ні? та кожен пес ставить під сумніви їхні нереально ідіотські рішення. нашо тобі військо на закарпатті? боїшся шо мадяри прийдуть вночі і повісять прапор на твій магазин? Про квазіавтономію галасують такі же праві ватніки як і ти, лиш угорські.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Хвилинка гумору про вишкіл "дипломата" Сійярто - звідкіля оця несамовита агресія родом = "Слышь, ты чо с наскока не всосал, с кем ты трешь? Тебе в кабину что ли насовать, п@дла? Ты по жизни-то кто, eпт? Беса мне тут за Сирию и Асада не гони, д@бил, бл@ть. Я вижу по масти, ты залетный терпила, два часа порожняк толкал, бычил, парафинил нас, как чертей, думал, что забздим и кипишнемся? Так мы тут быстро в хате всем рога посшибаем и обломаем ветки. Догнал, фуфлыжник? Щелкаете хлебалом, пока беспредел творится, совсем берега попутали. - Кто это? - прокатился шепот по залу. - Российские дипломаты выражают ноту протеста..." а Сійярто - гідний послід овник.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

ФАКТАМИ є те, що Україна не вказує осатанілому сусіду про освітні норми, не ставить під сумнів рішення Парламенту, Кабміну, Конституційного Суду, не вказує де розміщувати військо, не лізе у суверенне право державного устрою галасуючи про квазіавтономії, МЗС не припускається хамства й шантажу у царині міжнародних відносин. Це - очевидно.

Д0
до 09:17

Ти справді думаш ,ош так пілло у закарпаттьови за власти Києва.Ти малинько чокнутий ци ідіот.Є така поговорка закарпатьска,біді хутьде біда.

Д0
до 09:17

височенний айкью заважає із розпізнаванням сарказму?

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

До 9:06.У вас завжди хтось загарбує,гнобить,розкрадає,поневолює, а якщо зупинитись і тверезо розцінити,то ви дивитесь в дзеркало! Сусідня держава,кажеш?Між іншим ми з цим сусідом прожили майже ТИСЯЧУ років разом! А в обіймах нені, всього чверть століття і вже кісточки хрумтять і повітря бракує!

ДО
до Оксани

а ще прапори інших держав, музика загарбників у магазинах) але зверніть увагу, як корінний заперевальний горобуська переживає за проблеми держави яка на його думку хоче претендувати на Закарпаття. аж прям діалог сам із собою веде)))

О
Оксана

У нас в країні безлад, війна, корупція, жебратство... а у нас головні проблеми це мовний закон, угорці. Шизофпенія не тільки в поодиноких випадках, як у цвіріня, а вже все суспільство захворіло

П
парітя

шо нам до якоїсь Мадярщини...ми сі хвилюваємо, як щєнєвмерло вижиє

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

"Німеччина, Франція і всі інші небайдужі члени ЄС ",-ключове слово ЧЛЕНИ!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

До речі: - Глава МЗС Люксембургу Жан Ассельборн у інтерв’ю німецькій газеті Die Welt заявив, що після угорських виборів "Німеччина, Франція і всі інші небайдужі члени ЄС повинні швидко і твердо нейтралізувати цю пухлину цінностей". Яка дійшла угрофобія. Еге ж?!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Ой лишенько,ми такі "гідні",що підскакуємо і кричимо від радості,коли реально гідні країни-сусіди не танцюють під дудку барина-сема і тим самим показують свою самодостатність і розумну гордість! Мерзко за постмайданну Україну!

:
:(

Соросовськой бабло йде в наступ

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

До 12.04.2018 20:53 Ой, лишенько - біда не приходить одна. Доповідач комітету Європарламенту з питань громадянських свобод Джудіт Саргентині представила проект санкцій проти Угорщини, включаючи тимчасову втрату права голосу в Раді ЄС. "У Європі ми беремо на себе зобов'язання поважати людську гідність, свободу, демократію, рівноправность, верховенство права та прав людини. Угорський народ більше не може розраховувати на основні права, які ми вважаємо само собою зрозумілим на решті території Європи" зазначила доповідач. Отаке...сумно...

СФ
Станіслав Федорій

«Любимо», «Повертайтесь живими», «Захистіть нас», «Ви – наша гордість».

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Мадяри розумні і не будуть скакати,як дикуни на майданах в угоду світовим швондерам-соросам,щоб вкинути свою країну у руїну! А декілька сот провокаторів кинути у буцегарню і на тому крапка! Орбан не Янукович!

:
:)

Сорос йде в наступ?

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Яка прикрість. Тут ще й Парламент Румунії дульку під носа скрутив щодо автономії так званого Секейського краю. Так що перемога швидко минула, настають скрутні часи...

Б
Бабай

На жаль - і там будуть мутити. Мудрості мадярам!

P
pityu

может и ми поскакаємо мало? чі у нас дуже харно?

Читайте також