Емоційний виступ Джамали привів її до фіналу Євробачення-2016 (ФОТО, ВІДЕО)

2
9

Представниця України виступала 14-ю зі своєю піснею "1944".

Крім українки, за результатами голосування, до фіналу пройшли представники ще 9 країн: Латвія, Грузія, Болгарія, Австралія, Сербія, Польща, Ізраїль, Литва та Бельгія.

Дуже емоційний виступ Джамали з піснею "1944", яка розповідає про переселення радянською владою кримських татар, у поєднанні зі спецефектами дав свій результат - українку чекає фінал. 

Як все відбувалось - дивіться у відео. 

Коментарі

П
Поли

Предки кримських татар відомі з часів Хозарського Каганату. До прийняття ісламу вони були караїмами та кримчаками, що сповідували різні версії юдаїзму. Хоч більша їх частина стала мусульманами, але талмудичні традиції - бути 5 колоною в будь-якій державі - залишилися. Не х...й було співробітничати з окупантами - не було би ніяких трагедій.

В
Вариш

Євробачення давно виродилося. Нині тут призи дають або геям та лесбіянкам, або - з політичних міркувань. Старі добрі часи давно пройшли, коли вигравали виконавці з великої літери, наприклад всесвітньо відомий квартет АВВА. "Гринджолів" та "Руслану" вже ніхто не пам"ятає, а СПРАВЖНЮ народну артистку Софію Ротару будуть пам"ятати завжди.

С
с

с

Д0
До 01:20

Талантливая крымчанка повергла в ужас кремлевских пропагандистов . Все ихние труды коту под хвост . Пора им зарплаты уменшать , разленились негодяи . Разбаловал их "распятый мальчик" . Европейцы проголосовали за талантливое исполнение песни .

З
Закарпатец

ЗРИТЕЛИ ЕВРОПЫ ПРОГОЛОСОВАЛИ ЗА 1 МЕСТО РОССИИ, А ЭТО ОКОЛО 300 МИЛЛИОНОВ ЧЕЛОВЕК, И ТОЛЬКО 200 ЧЕЛОВЕК ИЗ ШВЕДСКОЙ КОМИССИИ РЕШИЛИ ПО ДРУГОМУ -------->"ЕВРОДЕМОКРАТИЯ" НАЗЫВАЕТСЯ БРАВО! ВСЕ ДЛЯ ФАШИСТСКОЙ УКРАИНЫ! НАПЛЕВАЛИ НА СТАТУС И ПРАВИЛА ЕВРОБАЧЕННЯ - ЗАПРЕЩЕНО ПРОПАГАНДИРОВАТЬ ПОЛИТИЧЕСКИЕ И ЭТНОСОЦИАЛЬНЫЕ ИДЕИ!!! ПО ЭТИМ ПРИЗНАКОМ БЫЛО СНЯТО БОЛЬШОЕ КОЛИЧЕСТВО КОНКУРСАНТОВ, МОЖНО ТОЛЬКО ДЛЯ БАНДЕРОВСКОЙ УКРАИНЫ, лишь бы они продолжали убивать на Донбассе и были бы верными холуями США.

З
Закарпатець

Джамала представила Україну - перемогла. І тільки моральні удроти можуть так коментувати ("цікаво" "варош"). А самі на що здібні - "з носа в рот"

Ц
Цікаво

А в пісні є слова як кримські татари прислужували Гітлеру?

В
Варош

Кіби Джамала відростила собі вуса, її би вже давно призначили переможцем-переможецею євроконкурсу.

М
Марія

Молодець! Бажаю перемоги!

Читайте також