Енергетики Міжгірщини підсумовують зроблене за рік

10
0

Нещодавно енергетики Міжгірщини відзначали своє професійне свято і, звичайно, підсумовували зроблене, тим наче, що черговий рік завершується. Варто зазначити, що, незважаючи на кризові явища в державі, колектив району електричних мереж, який очолює Михайло Васильович Кемінь, у актив записав низку корисних справ.

Цьоогоріч, зокрема, відремонтовано ліній електропередач 10 кВ на суму 279 тис. грн., 0.4 кВ — 438 тис. грн., трансформаторних пунктів — 126 тис. грн. Водночас виконано робіт на підстанціях на суму 103 тис. грн. Практично повністю прокладено нові лінії електропередач у Голятині, Майдані, частково — Міжгір’ї. Обсяг всіх робіт “ремівців” складає 1 млн. 86 тис. грн. Втішає і те, що загальна проплата за спожиту електроенергію майже стовідсоткова. Начальник РЕМ Михайло Кемінь надіється на подальше взаєморозуміння з споживачами, насамперед побутовими, яке базується на чесній своєчасній оплаті.
      Не обійшлося і цьогоріч без випробування енергетиків стихією. Суворий екзамен доводилося тримати в поті чола, щоб оперативно відновлювати електропостачання, скажімо, в таких селах, як Синевирська Поляна, Торун, Буковець, Річка, Студений… За критичних ситуацій міжгірські електромонтери діють, як правило, за таким принципом: коли світло в хаті, то тепло і в душі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також