Епіфаній нагородив Буданова орденом ПЦУ

3
0

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній вручив начальнику Головного управління МОУ Кирилу Буданову та керівникам підрозділів розвідки відзнаки Православної церкви України.

Як повідомляє пресслужба ГУP у Facebook, Митрополит відзначив Кирила Буданова Орденом святого великомученика Юрія Переможця. Також три офіцери ГУP МО отримали з рук Його Блаженства Ордени Архистратига Михаїла".

Також генерал-майор Буданов та офіцери-розвідники обговорили з предстоятелем ПЦУ визволення з полону військовослужбовців і перспективи повного звільнення України.

Очільник ГУP наголосив, що "настає вирішальний період війни". Зі свого боку, митрополит Епіфаній подякував всім захисникам за "самовіддану боротьбу, спрямовану на захист України".

Довідково:

  • Орден святого великомученика Юрія Переможця - українська недержавна відзнака, заснована ПЦУ для вшанування людей за заслуги перед Помісною церквою, орден має один ступінь.
  • Орден Архистратига Михаїла - українська недержавна відзнака, заснована ПЦУ для вшанування людей за заслуги перед Помісною церквою, орден має два ступені.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також