Епіцентр подій перемістився ще далі від Мукачева - у район с.Лісарня (КАРТА)

12
20

За неофіційною інформацією від правоохоронців, 2-є бійців Правого Сектору здалися спецпризначенцям не в с.Бобовище, а фактично в с.Лісарня, що ще далі на північ.

Таким чином епіцентр подій перемістився вже на 20 км від Мукачева. Таким чином з вчорашнього вечора блок-пости з'явилися у с.Визниця (близько 3-х). Виглядає, що бійці Правого Сектору відходять лісом на північ.

Mukachevo.net

Коментарі

Т
тібі

Розганяють всіх кабанів , но не сволочі

Я
Янепьяний

Там у лiсi така хащя,шо даже 90рiчну бабу Параску будуть мiнiмум тижень глядати.Iнтересно Порошеко бов у Порошковi.

А
АПАЧ

Монах.Всьо волшебство в кроется в лесу где тисячи гектаров, и втом что у них оружие.Если отфильтровать весь лес и выйти на них нужно чтоб 1000 человек взяли их в кольцо.А если их встретят то лесть под калашы проблематично.Бронетехника влес не заедет.А окоп привстрече не выкоплешь.Лично я бы их ночью с тепловизором нашол обезвредил.

ІМ
Іван Монах

ну вони й шустрі, молодці, ось кому я буду довіряти своє життя)))) вся армія вже скільки днів не можуть впіймати, ПС впереееееед)))))) Давайте хлопці вперед, я вірю в вас, тільки жаль нічим мені вам допомогти(((((

ЩЦ
Що це?

Якби хотіли знайти, то вже би знайшли. Незрозуміло, чого тягнути? Або най Ярош бере відповідальність, або най каже, що хлопці не виконують його накази. Іншого не може бути, то не Сомалі. Якщо дораз мисливці з Бобовища візьмуть зброю, та поженуть тих з хащі, фрас би їх узяв, то хто вони - бандити, чи захисники села?

О
Олег

Стріляти з гранатомета у мирному місті - неприпустимо. Цього не хоче ніхто. Певен, Дмитро Ярош теж не хоче, у нього в самого є діти і маленький онук. Але щонайменше дивно, коли 99% тих, хто дорікає ПС за зброю, чомусь забувають, що бійці банди Ланьо були озброєнні і стріляли так само. Хіба це не подвійні стандарти, панове любителі кинути шматок лайна у "Правий сектор"? Різниця, правда, у тому, що бандюки Ланьо ніколи на захист України зі зброєю не стануть. На захист контрабанди - залюбки.

П
Правдоруб

Правосеки такі ж самі УБЛЮДКИ як і ті з ким вони проводили розборки - бандоси педераста "Блюка", він же гандон Ланьо очільник мукачівського ОЗУ (організованного злочинного угруповання. Що ті СВОЛОТА, що ті такі самі ПАДЛИ та й ВИБЛЯДКИ -паразити українського суспільства, що тільки наживатися на народові. У мене запитання - ЯКОГО ХЕРА БУВ ТОЙ сраний майдан????????????????? ПРОСРАЛИ державу!!!!!Віддали її ЖИДАМ - шоколадним РОШЕНКАМ та хасидським ЯЙЦЕНЮКАМ!!!! Скільки цей БАРДАК буде в державі???????Коли вже МИ прості люди будемо ЖИТИ НОРМАЛЬНО, без боязні про завтрашній день. ЯК ВИ ВСІ вже дістали НАС!!!!!!!!!!! СВОЛОТА.

О
Очевидець

Блок пости по визниці давно стоять, вже з вчорашнього ранку як мінімум, і вчора іх було не 3, а 5. А сьогодні вже біля 7 + група міліціонерів... Як мінімум про таке потрібно попереджувати людей, і рекомендувати не іхати туди, бо вчора туди поїхало чимало туристів, які очевидно могли потрапити в небезпеку...

.
.......

......

1
123

Вбити людину - вчинок вартий поваги!!! Перерозподілити тереторії впливу- це також вчинок вартий героя України!!!! За що гинули студенти на Майдані?!??! За те щоб раніше судимі особи засуджували бандитів, були їм правоохоронцями та суддями!! Позор для вас ПС!!!!!!!! Можливо в Киеві та інших містах є достойні правосеки але на Закарпатті це злочинці!!!! Таким способом не вирішують такі питання!! Ваш керівник і побратим кожний день у Верховні Раді п'є каву з Блюком, чого не втйде на трибуну існе скаже що він злочинець, чого не вистрілить йому в чоло?!??!???

4
44444

Їх там немає!!!! Це щоб люди думали...боялися....напружена атмосфера в регіоні - це РАЙ для нардепів!!!

1
123

Якщо би Правосеки були невиноваті давно би вийшли якщо не до ментів то до журпалістів яких там море, і розповіли на цілу країну як то було, а не брихали шо то на спортбазі бойовиків для сепаратистів готквали, то Ланьо Зак нар респ хотів утворити, то вони випадково на каву зайшли а там мінтовська підстава , короче, хоть шо. Видно все таки їм є чого тікати, бо ніякий суд їх не виправдає, та ще й від своїх побратимів по рогам дістануть, що скомпроментували їх на цілий світ.

В
Вася

Ментам ЛЮСТРАЦІЮ

Ч
Читач

Бредуть "патріоти" на Перечинщину додому а звідти Словакія і Львівщина недалеко. думаю вони вже давно за межами Мукачівського району. Тими лісами до Порошкова 15-20 км це на один день хідьби. По дорозі куча магазинів. Ну короче спектакль під назвою "кільцева облога". Вже давно все договорено. Якби були не винуваті а кристально чисті давно вже б вийшли.

T
taras77

блок пости лише по асвальтованій дорозі-в ліс війська не заходять,а ПС отримавши підмогу з Львівськоїобласті рухаєтьсядалі.не забувайте-всі хлопці знашого краю-ліси знають!!!

1
1

Там в воскресенье с утра уже были блокпосты, от Кольчино до Лисарни около 6-ти, и дальше... тоже стояли

ПД
Пудра для народу

Пудра для народу, а нашим всемогутнім нАрРзДЕппАМ-гроші, бо ВОНО ненаситне ні передчим не зупиниться. Дітей і бабусь поубивають лиш би самі були ситі. Шановні Закарпатські народні обранці здайте свої мандати, або перестріляйтеся, бо ви не люди, а народ сам проживе без вАС, бо за наші грші-вИ нас і знищуєте.

Ч
читпач

Панове пишіть правду.Мешканці передали двох важко поранених бандитами від МВС України.

1
123

щось не розумію, куча ментів шукають 10 душ і ніяк не можуть їх зловити, майже так ловлять

В
Василь

тихенько буде з того і Лвівшка область)

Читайте також