Ера бездоріжжя у бік курортної зони Мукачівщини триває (ВІДЕО)

17
9

Люди продовжують чекати обіцяного ще рік тому ремонту та просять журналістів нагадати керівнику Мукачівської РДА його обіцянки.

Це відео надіслав на адресу редакції Mukachevo.net один з читачів сайту з описом:

– Вчора їхав у Лісарню. Прошу дуже, яка файна у нас дорога. Читав на Mukachevo.net, що місяць тому таваріщ Гайдай розпинався, що почав ремонт цієї дороги і даже почав строїти нову. Ні, не чув. Чоловіче, бери у руки не булаву, а лопату, – пише читач.

І справді, у серпні Mukachevo.net опублікував розлогий фотоматеріал дороги до курортної зони Мукачівщини – в село Лісарня. Кількість ям на квадратний метр шляху – рекордний в області. У відповідь на цю публікацію голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай заявив про те, що ера бездоріжжя на Мукачівщині буде подолано, а дорога до курортної зони району – відремонтована. Чекаємо далі.

Коментарі

1
111

А шо там з дорогов у Воєводино. намалювали уже?

А
Аксіома

Чим більше народа залізе спочивать, тим більше засмітять та замусорят річку.Кругом сміття,пластик,целофан та фляшки.Поки там менше товпа народу, Природі краще.

5
555

Автору статті треба взяти камеру та провезтися у вариші од кладбіща до гіда вниз до кольца, авать коло 20 садика та там ями до колін указати. Причому біля гіда не так давно була новенька асфальтована дорога. Якість найвища!!! Навірно половину вартості украли раз асфальт так скоро зліз. А ще можна половину варишських вуличок обїздити, там ситуація не краща. І це місто з багатомільйонним бюджетом на капвидатки???

Ч
Читач

Ще ніколи Штірліц не був так близько до провалу. Це ваш кореспондент вчора їздив туди фоткати Бель Рояль. А сьогодні написалисьте таку слізну історію про "читача, який зняв на відео..." Відео Діми або Роми, а з людей клоунів хочуть робити. P.S.Дорога дійсно ужасна.

ДС
До Сікорич

Істинна правда!

А
Автор

Чекаємо далі. Так найлегше сказати. Краще замість того аби руль крутити і з камерою сліпати де яма на дорозі сам би шось корисне зробив!!! Пустяки, пусті писаки, не більше. Чекайте далі докі Вам авторе статі звізда з неба на голову впаде.

Н
Небайдужий

А народні депутати від району кілько гроши на дороги вибили? ВІДПОВІДЬ: 0000000000!!!

С
Сікорич

20 років були інші газди в районі та шось нич дорогу не ремонтували, а Гайдай за рік має всі одремонтувати? Чи може райрада йому гроші виділила, а він не хоче? Краще би шановний автор матеріалу сам лопату у руки взяв!!!

П
Порошенко

ой довго ще чекати треба)))) у тячівському р-ні кращі дороги ніж в мукачівському р-ні)))

Читайте також