«Ера ФМ» в рамках проекту «Коло Запитань» побувало на Закарпатті

12
1

В Ужгороді, у прес-центрі газети «Закарпатська Правда» обговорювалися актуальні питання, що стосуються нашого краю, із залученням депутатів, чиновників, експертів, підприємців та журналістів Закарпатської області.

У форматі круглого столу радійники та гості студії дискутували щодо питань розвитку туризму Закарпаття, особливостей промисловості та перспектив області, а також непростого переходу обласного центру та краю на автономне теплопостачання.

Ток-шоу «Коло Запитань» – актуальна програма, яка протягом років свого існування побувала у найбільших містах України. «Коло Запитань» – єдине ток-шоу, що працює по регіонах країни й залучає до дискусії не розкручених столичних експертів та політиків, а спеціалістів, чиновників та журналістів на місцях. Мета проекту – винести на національне обговорення нагальні питання регіонів, дати можливість висловитися компетентним спеціалістам, зробити діалог влади та людей більш прозорим.

Загалом це третій візит програми на Закарпаття починаючи з 2008 року. Незмінним ведучим прямого ефіру ток-шоу «Коло Запитань» був Юрій Табаченко. На дискусію до прес-центру «Закарпатська Правда» завітали міський голова Віктор Погорєлов, гендиректор девелоперської компанії СТС Володимир Панов, член спостережної ради автомобільного заводу ЗАТ «Єврокар» Володимир Приходько, директор з виробництва заводу «Єврокар» Ігор Царенко, начальник управління ЖКГ ОДА Василь Романець, головний архітектор Ужгорода Олександр Шеба, завкафедри туризму УжНУ Федір Шандор, начальник управління туризму ОДА Олександр Марченко, депутат обласної ради Антон Ліврінц, голова правління закарпатського обласного центру сільського туризму Богдан Праничук, експерт з молодіжного туризму Олександр Геревич, голова медіа профспілки, відомий в краї журналіст Василь Бедзір.

Програма була поділена на три блоки по 30 хвилин. В першому блоці обговорювалося питання переходу на автономне теплопостачання. Міський голова Ужгорода та експерти ЖКГ дискутували про те, чи такий крок – новаторство чи швидше вимушена дія, адже центральне тепло забезпечення не може якісно функціонувати в сучасних умовах. Втім присутні висловили занепокоєння тим, що газові системи будинків не зовсім пристосовані до переходу на автономку тому виникають питання щодо безпеки таких газових систем.

Другий блок стосувався розвитку туризму в краї. Про його специфіку та напрямки руху розповідали експерти та керівники профільних установ. Крім зеленого та зимового туризму торкалися й питань пам’яток архітектури, збереження старовини й охорони історичної та культурної спадщини.

Третій блок був присвячений промисловості та економіці краю. Функціонування підприємств області, відзначення певних перспективних галузей та проблеми їх розвитку обговорювалися у заключній частині програми. 

Коментарі

Е
Ера

З трьох програм першу і третю вів Сергій Сулим, а Юрій Табаченко проводив другу. Тому ведучі все таки змінні))))

Читайте також