Етикетки самоклеючі для принтера - переваги та застосування

16
0

Термоетикетки для принтера – вид етикеток, виготовлених за допомогою процесу прямого термодруку. У ньому друкуюча термоголовка використовується для вибіркового нагрівання певних ділянок спеціального паперу з покриттям.

Етикет-стрічка проходить під термодрукувальною головкою і стає чорною в місці нагрівання, створюючи бажане зображення, штрих-код або текст. Для такого типу нанесення інформації, за допомогою принтера для друку етикеток та наклейок, не використовуються чорнило або риббон, лише хімічно оброблені термочутливі матеріали.

Застосування

Такі стікери вже давно використовуються для м'яса, птиці, сипких та молочних продуктів, а також вагових продуктів у супермаркетах – скрізь, де потрібна швидкість та надруковані дані не повинні зберігатися більше кількох тижнів. Сьогодні удосконалення в термопапері та етикеті принтери зробили цю технологію більш придатною для більшої кількості продуктів практично на будь-якому ринку - транспортні накладні, квиткові каси, пропускні пункти та ін.

Переваги

Прямий термодрук етикеток на рулонах або листах дуже рентабельний для створення простих стікерів у великих обсягах. Оскільки для їх виготовлення використовується тільки термострічка для принтера етикеток, вони є більш вигідними та екологічно чистими, ніж термотрансферні, оскільки витратні матеріали останніх є продуктом нафтопереробки. Принтери етикетки з прямим термодруком також зазвичай обходяться дешевше в експлуатації. Крім того, вони скорочують відходи та вагу при транспортуванні – важливі фактори, що впливають на вартість та екологію. Великий вибір обладнання для виготовлення етикеток можна знайти та замовити онлайн на https://shop.reef.ua/printery-etiketok/ за доступними цінами та з доставкою по Києву та всій Україні.

Стрічка з термоетикеткою має безліч переваг, але має також і недоліки - вона не може залишатися читаною протягом багатьох років або витримувати особливо суворі умови навколишнього середовища. Матеріали для етикеточних термопринтерів дуже чутливі до світла, тепла і механічного контакту, що робить їх схильними до вицвітання в довгостроковій перспективі.

Незалежно від того, в якій сфері ви працюєте або з якими проблемами ви стикаєтеся, чи це невеликий бюджет, обмежений час, логістика або інші складності, компанія Риф допоможе знайти найкращі рішення для вашого бізнесу. Менеджери магазину REEF за необхідності допоможуть вам вибрати та купити термоетикетки для принтера, які максимально підходять для ваших потреб. Наша компанія виготовляє витратні матеріали для маркувального обладнання під брендом ТМ Тама, яке відоме своєю високою якістю та бюджетною ціною.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також