Фабрикантка стане новою темненькою з "ВІА ГРИ"

5
0

Колишня фабрикантка і дружина Джеджули Санта Дімопулос зайняла місце вагітної Мейхер у "ВІА Грі".

Надія Мейхер нарешті підтвердила інформацію про вагітність і заявила, що вже не гастролює з групою "ВІА Гра". 

"Так, це правда, з 1 грудня я більше не гастролюю з групою. Мені не хочеться робити якихось гучних заяв. Просто я чекаю другу дитину. І для мене це таїнство, дуже особисте, потаємне... Прийде час, і я сама все розповім. Найголовніше, що я хочу зараз сказати - так це висловити подяку Костянтину, Єві, Альбіні і нашому директору Артуру", - сказала Мейхер "КП".
 
Перший концерт з новою солісткою відбудеться вже 2 грудня в Одесі. Єва Бушміна та Альбіна Джанабаєва зустріли Санту радо і постаралися зробити все, щоб дівчина швидко влилася в колектив.
 
"Санту я знаю з 2009 року, коли вона була в мене на українській "Фабриці". Упевнений, що після тривалої музичної паузи ми починаємо новий етап у житті групи. З новою солісткою, новою піснею і новим кліпом" - говорить Костянтин Меладзе.
 
Дімопулос також не стримує своїх емоцій: "Коли тільки починала робити перші кроки на поп-сцені, завжди знала, що хочу працювати тільки з Костянтином Меладзе. Кращі пісні, краща музика, яку ти не просто виконуєш, а проживаєш на сцені. І знаю напам'ять пісні "ВІА ГРА", зараз мені навіть не доводиться вчити слова".
 
Санта брала участь у "Фабриці зірок", була одружена з шоуменом Андрієм Джеджулою народила від нього сина Даніеля. Потім розлучилася і стала зустрічатися з одним із найзавидніших холостяків Володимиром Самсоненком.
 
Цього року Санта в Таїланді отримала титул "Володарка кращої фігури на планеті" на Чемпіонаті світу з бодібілдінгу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої Федерації WBPC.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також