Facebook закривається у березні?

9
7

Найпопулярніша всесвітня соціальна мережа, «Facebook», закривається. «Велике закриття» призначено на 15 березня 2012-го.

«Facebook вийшов з під мого контролю. Це не те, що я хотів. Мені хочеться повернути старе добре життя." – повідомив Марк Цукерберг.

Він став пояснювати, що починаючи з 15 березня наступного року, користувачі більше не зможуть отримати доступ до своїх акаунтів в соціальній мережі Facebook. 
 
Не дивно, що дана ситуація може зіграти на руку відомим мережам «Vkontakte.ru», «Одноклассники» «Google+» та іншим.

Коментарі

FS
for sale

Готують до продажу. Ціну набивають. 1 000 000%

О
Олександр

15 березня 2012 року

О
Олександр

Цукерберг закриє Facebook у наступному році Творець популярної соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг заявив про те, що в березні 2012 року його дітище припинить роботу, оскільки керувати сайтом стало занадто складно. "Facebook вийшов з-під контролю, а стрес від управління компанією зруйнував моє життя. Я повинен покласти цьому край", - заявив Цукерберг під час прес-конференції в Пало Альто, повідомляє ресурс weeklyworldnews.com. За словами Цукерберга, починаючи з 15 березня 2012 користувачі не зможуть більше заходити на свої сторінки. У користувачів Facebook залишається, таким чином, ще деякий час, щоб звикнути до життя без соціальної мережі. "Після 15 березня 2012 весь сайт вимкнеться, - заявив Аврат Хумарті, віце-президент компанії з технічних питань. - Тому якщо ви хочете коли-небудь побачити свої фотографії знову, вам краще забрати їх з інтернету. Ви не зможете отримати їх назад після того, як Facebook покине бізнес".

ТВ
Тишин Виктор

на 15 березня 2011-го о_О ви трішки запізнились з новиною. ось http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/

Ф
Фейсбук

Сьогодні ж не перше квітня:)

К
коля

15 березня 2011 уже було!!!

БС
Бендера Степан

Этот слух уже опровергли! Пишите достоверную информацию! :)

Читайте також