Факт-чекінг заяви Петрова: Mukachevo.net не публікувало жодних натяків та звинувачень щодо голови ОДА

16
14

Сьогодні, 2 грудня на українському сайті Укрінформ з’явилось інтерв’ю голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова, в якому він висловив свою думку щодо останніх подій з обшуками у лідерів угорської меншини області.

Відповідаючи на питання, чи стали для нього обшуки несподіванкою, голова ОДА зазначив, що нібито саме Закарпатський інформаційно-діловий портал «Мукачево.нет» перевів усі стрілки на нього, хоча це не так.

Редакція Mukachevo.net змушена відреагувати на таку заяву Олексія Петрова та заявляє, що не публікувала від себе інформації з обвинуваченням голови ОДА у причетності його до обшуків.

У першій поданій інформації лише припускалось, що таким чином може відбуватись тиск на угорську меншину. Згадки про Олексія Петрова зовсім не було.


Згодом, ввечері редакція опублікувала заяви Олександра Ледиди та Івана Чубирко.

Тут Олександр Ледида зазначив, що «обшуки в лідера КМКС Василя Брензовича є політичним тиском на політсилу КМКС щодо формування коаліції в Закарпатській обласній раді».

А Іван Чубирко: «Сьогоднішні обшуки на Закарпатті у лідера партії угорців КМКС Василя Брензовича і в партійних офісах, пов‘язую виключно з намаганням влади таким чином «загнати» фракцію депутатів КМКС у провладну коаліцію в Закарпатській облраді, яку «Слугам народу» не вдається сформувати майже на протязі місяця».


Зокрема, одним з перших у мережі було опубліковано відеокоментар заступника голови облради від КМКС Йосип Борто.


Зауважимо, що дані ствердження є лише цитатами політиків, а не думками редакції.

Саме тому Mukachevo.net висловлює обурення, щодо безпідставних обвинувачень на свою сторону і рекомендує голові Закарпатської ОДА перевіряти інформацію більш уважніше.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олена

Слугу притисли за яйка от він і почав сіпатися: спочатку хотів ви**тися який він крутий СБУшник і як всім покаже, а потім, коли ззаду припекло почав кричати що хтось його в чомусь звинувачував на крадієві шапка горить

Д1
До 111

Купуй ЗАПОРОЖЕЦ!!!

Д1
До 111

В ЗАПОРІЖЖІ писай!

Я
Я

" З собаки сало НЕ БУДЕ"

1
111

тут можна лише писати проти петрова чи і за тоже можна?

A
Axel

Только на мукачево.нет такие колхозные заголовки, это ужас. Факт мать его, чекинг, facepalming.

СС
СуперМен СуперМен

Дивні ці писаки петрови пітьовки, хлопці ви багато зробили помилок перед ЗАКАРПАТЦЯМИ.) Пити дійсно менше потрібно алкоголіки.)

Z
zzz

а що ця сбушна марга може писати? признатися ош то за його вказівкою? ясно що буде віднекуватись. методи у сбушників такі ж тупі як і самі сбушники. але це їм не напівлегальний бізнес кошмарити. хотіли прогнути мадяр, а ті не прогинаються. най валить звідки приїхав. тисячі років жили тут з мадярами нормально. це їх земля, вони сюди не понаїхали, як всякі петрови.

Т
Троцкій

Піштіко Сікора. Що за звичка писати тут коли мозок спочиває?

В
Вася

Пускай этот Петров едет к себе дамой от куда приехал!!! Пускай оставит в покое Закарпатье и наших венгров!!!! Давай Петров!!!! Ты кто такой давай досвидание!!!!

Я
Яя

"Виплодки зміїні! Хто попередив вас тікати від гніву Господнього, що наближається?" Матвія 3:7

О
опришок

петров рамси попутав , незнавши броду нелізь в воду калмик

СС
Сікора Степан Ілліч

Русини кажіть не лем:" Кербач в кунці лускать", а ще кажуть, пане Олексію - "На злодійови шапка горить". Далі додумайте самі.

СС
СуперМен СуперМен

Це бидло кгбешне думає, що можна з народом через коліно, а когось звати на каву і пропонувати долари за голосування? Коли почнуть давати депутати інтерв’ю , що їм пропонував це бидло , тоді на багато чого очі відкриються. Вже депутатам це надоїло , в понеділок з трибуни будуть заяви

Читайте також