Факт отруєння 13 дітей саме у школі на Хустщині досі не підтвердили. Усі подробиці (ВІДЕО)

9
0

Журналісти телеканалу М-Студіо вирішили дізнатися, а чи дійсно школярі Нижньоселищенської загальноосвітньої школи, що на Хустщині отруїлися у школі?

Нагадаємо, 22-23 березня у Хустську районну лікарню були доставлені 13 школярів та вагітна вчителька із загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Нижнє Селище. 

Факту, що діти поступили у важкому чи критичному стані медики не підтвердили. Спочатку стан кваліфікували як середній, а буквально через добу, після лікування, він значно покращився. Зранку 24 березня стан всіх дітей задовільний.

Цікаво й те, як виявилось жінка немає жодного відношення до дітей, які підхопили інфекцію, адже вчителює у 2 класі.

— Вона поступила з такими симптомами як ГРВІ, тобто у неї була закладений ніс, температура 37,-36,5. Наразі у неї температури немає. Ми також її посіяли, в неї нічого не висівається. Одним словом, вона не є хвора на гастроентероколіт, — розповіла завідуюча інфекційним відділенням Хустської РЛ.

За словами директора Хустської районної філії держустанови Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України, у школі дотримано всі норми, від маркування до спецодягу, тому мова про антисанітарію не йде. Поки що говорити остаточно вони не можуть. Всі аналізи перенаправили в область.

Більше у сюжеті:

Раніше повідомлялося, що згідно листа Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України, департамент охорони здоровя поінформовано, що попередньо у трьох дітей підтверджено гострий ентероколіт який був викликаний  шигеллою Зонне  (дизентерійною паличкою).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також