Факти незаконної рубки у Кам’яниці офіційно не підтвердилися

13
0

У цьому Мукачево.net запевнили в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Як зазначив головний спеціаліст відділу охорони і захисту лісу управління Мирон Рейпаші, діючі вирубки на території Кам’яниці є, і вони повністю законні. Щодо рубки Червонокнижних дерев, то пан Мирон зазначив: «Дійсно були зрубані 9 дерев ялиці дугласії. Зрубали їх через те, що вони були висохлі».

Щодо кар’єру з видобутку каменю, то в управлінні зазначають, що його на території лісництва немає. «Ми будували лісову дорогу і зрили виступи з гори. Це передбачено Програмою з будівництва лісових доріг» - зазначив пан Рейпаші.

Нагадаємо, нещодавно на адресу Мукачево.net надійшов лист від представника місцевої громади селища Кам’яниця Ужгородського району. У ньому йдеться про вирубку багатьох видів дерев, яка нібито відбувається під  керівництвом директора Ужгородського лісництва. Також писали про відкриття кар’єру з добування каменю і будівництво дороги в обхід села, яка  створена для того, щоб мешканці Кам’яниці не бачили в якому обсязі вивозиться ліс. Офіційного підтвердження ці факти не знайшли.
  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також