Фанати Сумерків розбили наметове містечко в центрі Лос-Анджелеса (ФОТО)

8
0

Сотні шанувальників вампірськой саги Сумеркіразбілі наметове містечко біля кінотеатру Nokia в центрі Лос-Анджелеса - за три дні до прем'єри третьої частини кіноепопеї Сутінки. Сага. Затемнення

Прем'єра третьої частини популярною кіносаги відбудеться 24 червня, проте фанати почали збиратися біля кінотеатру ще 21 червня.

Вони заявили, що готові проводити на землі дні і ночі до самої прем'єри, щоб побачити своїх улюблених акторів франшизи і відвідати прем'єру, зазначають місцеві ЗМІ.

Батьки юних кіноманів (більшості фанатів не більше 20 років) приносять своїм дітям їжу і напої прямо в наметове містечко.

Прем'єра третьої частини популярної вампірськой саги, дві перші частини якої при сумарному бюджеті $ 87 млн зібрали в прокаті більше $ 1 млрд, відбудеться 24 червня у кінотеатрі Nokia, який вміщує 7000 чоловік.

Прем'єру відвідають виконавці головних ролей Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, а також інші члени знімальної групи кіносаги. 30 червня фільм вийде на екрани США і Канади.

В український прокат фільм вийде на початку липня. Нагадаємо, що раніше український журнал Кореспондент включив Сутінки. Сага. Затемнення в список фільмів-претендентів на найбільші касові збори літа-2010.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також