Фасад майбутнього Палацу Культури у Мукачеві вже почали фарбувати (ФОТО)

9
7

Починаючи з минулого тижня, робітники стали фарбувати фасад основного корпусу Палацу Культури у Мукачеві.

Стартували покрасочні роботи зі сторони вулиці М.Горького.

Як видно на фото, Палац Культури, згідно проекту, буде пофарбовано у два кольорові тони - "Калахарі-2" (світліший) та "Калахарі-5" (темніший).

За словами будівельників, найближчі тижні покрасочні роботи триватимуть, так як позволяють погодні умови. А вже найближчими днями планується зняти перші будівельні конструкції з фасаду будівлі, де закінчаться покрасочні роботи. 

Як відомо, основні роботи з реконструкції Палацу Культури у Мукачеві планують завершити ще до кінця цього року.

Mukachevo.net 

Коментарі

П
правда

но палац іщи кіть за розумні кошти ремонтують, то куди не ішов ( кстаті, за його стоїмость, яка наверноє у рік по пару раз переглядається, нигде не пишуть, бо ниє чим хвалитися), але кидати мільйони на посадку дерев, доріжки в парках, тротуари на малолюдних вулицях, побудову кілець і тому подібне, то точно, що зараз робити не час, коли в лікарню без грошей нішто заходити, бо пряма дорога на цвинтарь, школи і садики на половину держаться на грошах батьків, в місті сотні одиноких, хворих людей, які не можуть собі купити елементарні ліки або хоч раз на день поїсти... То є бля.ство і туй далеко не все залежить від київської влади і з цим треба согласитися.

Ч
читач

дякую всім за правильні коментарі,а то балошка рекламіруе приміщення яке передав у власність своїй сімї на49 років а в лікарні порушуе конституцію на право громадянам україни на медичну допомогу

Ж
жанна

Краще б гроші дали на лікарню хворим,не час тепер наводити марафет,коли іде війна,а люди виживають за 1000грн.у місяць

Ж
ЖАННІ

А КОЛИ ЧАС НА ТАКЕ? ,ЧАС БУВ УГРОБИТИ ВШИТКО, А НА ЛІКАРНЮ ДАДУТЬ А ТАМ Є КОМУ ПРИКАРМАНИТИ ЗНАЄМЕ МИ ВАШІ ПОРЯДОЧНИХ ПАНІВ!

Ж
жанна

Краще б гроші дали на лікарню хворим,не час тепер наводити марафет,коли іде війна,а люди виживають за 1000грн.у місяць

Й
ЙОУШКО

ДО ОГО! ТАКИМ ЯК ВИ НІЧИМ НЕ УГОДИШ, УСЕ НАЙДЕТЕ ТУ ЛОЖКУ ДЬОГТЮ ДО БОЧКИ МЕДУ!

О
ого

Ого,і всьо?А гроші у школах збирають і далі

Читайте також