Фаєр-шоу на льоду показали ужгородцям на Старий Новий Рік (ФОТО, ВІДЕО)

10
0

Піснею льоду і полум’я назвали вражені глядачі вогняне шоу на льоду, яке у вечір Старого Нового року подарував ужгородцям театр вогню Fire Life.

Шоу, що відбулося на ковзанці Ice Land в Ужгороді зібрало численних прихильників вогню і льоду. Біля бортикі було ніде стати. По завершенні одного із сеансів катання, лід вичистили до блиску. А вже за хвилину на нього вийшли актори театру вогню, які вразили присутніх своєю майстерністю, володінням вогнем та умінням кататися на ковзанах.

Як розповів Мукачево.нет керівник театру Юрій Кочут, над програмою фаєр-шоу на льоду їхній театр почав працювати ще 10 грудня, а вже 19-го грудня програма була готова. Адже з вогнем актори давно на ти, а на ковзанах катаються не перший сезон. Тож, вже 19-го грудня на свято Миколая фаєр-шоу від ужгородських майстрів побачив Львів. Козанка у Львові стала полігоном для «обкатки» шоу і вже сьогодні в Ужгороді актори виступили з добре відпрацьованою програмою.

За словами Юрія Кочута, у цьому шоу задіяно максимальну кількість піротехніки, а палива для нього потрібно 10 літрів. Спалити 10 літрів гасу дуже просто, каже керівник театру Fire Life. Адже на один тільки куб йде два літри палива, а горить він усього півтори хвилини.

За хвлину після розмови з кореспондентом Мукачево.нет актори вже були на дзеркалі ковзанки і вчинили чергове чудо, на яке пропонуємо вам у фото і відео.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також