Файно жити не заборониш: Як відзначив 60-річчя ромський барон з Підвиноградова (ВІДЕО)

120
20

У мережі з’явилось відео шикарного дня народження пресвітера та барона ромської общини села Підвиноградова, що на Виноградівщині.

Йосип Богар — голова ромської общини Підвиноградова нещодавно гучно відсвяткував свій 60-річний ювілей.

Як видно на відео, живе барон у непоганому особняку оздобленому у стилі барокко з позолотою, вдягається у розкішне вбрання із золотими відливами дещо схожим на індійських вельмож. На його день народження прийшло близько 400 гостей, а семеро його синів подарували батьку автомобіль ГАЗ 13 "Чайка".

Цікаво, що у такому вбранні та на «Чайці» барона вже помітили у Виноградові.

Як кажуть, гарно жити не заборониш…

Читайте також: У Підвиноградові відбулися збори громади, аби вирішити конфлікт з ромами

Коментарі

9
999

какой еще ром. Повыдумывали словечек. это ЦЫГАННОТА!!! Обычная лядская ЦЫГАННОТА! Называйте все своими именами!

Л
Ліля

Хто знає того цігана тот може уповісти ож то тварь рідка. Вся їхня шобла така

Д2
до 21:27

Цігане,ти майже пишеш під кайфом?Цігани і труд,поняття не сумістимі.Не сміши,ви трудилися?А советська власть зробила з вас,чуть ли не пролетаріат.Фільми ща вас знімала,до роботи привчала,кочовати запріщала!Одиниці з вас вальки метали і гній розвозили.А в основі своій ви шахраі,дрібні злодіі,попрошайки,контрабандисти,збирачі металобрухту і нероби!

Л
лулу

верующие нигеры наркобароны))

Ч
чікош

ромський народ,то много страждальний,най хоч тепер поживуть як ЛЮДИ!!!!

С
сусідка

Шо ти пишеш бундаш туфту !Наші люди їздять по заробітках пашуть як мули такого статку не мають ,а зароблять би прокормити сімю тай послуги заплатити .Там наркота така іде і контрабанда ,шо аж гай шумить .Єдидине ,шо в них дисципліна ну і звичайно церква ,шо вони не пянствують ,страшо подумати відки такі кошти і зуби золоті і весь одяг циганський із дорогих матеріалів ,золоті ,всі на машинах дорогих .Відімо там закон не писаний ніхто до них не підбереться вот така в нас держава !

Д1
до 19:54

Правдобрех просто хворіє на гріх,гріх зависти.Як ото циганин біблію читать,багатий.Простий приклад,районні панчуки,дохтори чириваті,таможники пузаті,на запорожцях возяться.Ци може зарплата у них колись позволяля купити іномарку.При Брежнєвови сись народ страшно бідовав. У казакстані вальки митали,хліви уд гноя чистили.Дома були лиш у зімі,а виснов циганка парну на пличі,та з малими дітьми из циганином на вокзал. Рабовати по совицькуму суюзу.

Б
Бундаш

До Правдоруб; ти скорше Брехоруб , або чувим дзвун та не знаю де ун . Королівські цигани наркотов не займаються , може з них єден а бо двоє , на котрих є підозра , но они живуть у Виноградові , и про них знають што они "темні" барони. Усі другі заробляють , їздять у Росію цілими ватагами на роботу . Відносно недавно королівські цигани "зайшли " у Віру .Так што всіх мастити дьогтьом не треба . З ардовецькими (Підвиноградівськими ) циганами така ж само ситуація . Якшо хтось і зайнимається наркотою , то це дуже і дуже обмежене коло .У других всякі циганські бізнеси і робота . і

С
сусідка

усьо просто - ни купляйте нич од них тай нибудут процвітати,

П
Петро

Яка країна- такі й герої. Бандити й наркоділки. Колумбія в Європі

Ч
чікош

Хоть хтось прцвітає в нас на Україні,слава РОМЧИКАМ!!!!!

Л
Люда

Фу, гадість чорномаза

Д
Дежів

Здохни потворо ціганськп

ПН
Підтримую на всі 100

Підтримую на всі 100 Навкруги беззаконня

ДД
До Довгінко

Хлопче подекотрі цигани почали багатіти ищи при Горбачови.Товди коли ся почала торгівля човникова.Бив мижи циганами даже анікдот " кіть ищи Горбачов буде мало при власти,ми і коням покладеме золоті зуби".Були у них і тяжкі часи,коли куриця на силі здохла,посиніла,закоповати її було ни треба,ізіли її цигани.Кіть ни віруєш,позвідай любого старого цигана.Но а барон,ото власть убраний из убраних.Ни усі мижи ними такі багаті,лиш єдениці.

М
Мукачево

А чим отвітить Борок Телеп Мукачева?

П
Пітьо

Підтримую на всі 100 правдоруба, звідки кошти якщо ніде не роблять?

Д
Довгінко

Це дефолт!!!! Убивство української нації. Якісь чорномазі уже краще живуть від українців. Робіть висновки люди.........Навкруги беззаконня.

ПД
Правдоруб до редакції

Вам має бути ганьба писати "хвалебні" оди цим наркоділкам, в той час, коли ГИНУТЬ НАШІ БРАТИ ТА Й СЕСТРИ НА ВІЙНІ!!!!!!!!!!!!

ПД
Правдоруб до редакції

Ви рахуєте що це ЕТИЧНО з НОРМАЛЬНОЇ моральної точки зору??? Особисто коли більшість ПОРЯДНИХ украхнців ледь зводять кінці з кінцями??? А нікого не цікавить той факт, що то не просто "барон", а типовий НАРКОбарончик на якого працюють вирощуючи та продаючи "дурь (наркоту) всі цигани Виноргадівського району (особисто с.Королево)??? Нікого не цікавить, особисто новостворенну ДФС (правонаступницю податкової інспекції) звідки у цього циганчука такі статки??? А то не біда, що НАШІ українці "горбатяться" щоби - ІСНУВАТИ а не шикувати, А ЦЕ НЕМИТЕ "жирує" ще й НА ПОКАЗ всім ??? Це що "нормальне" явище шановно редакціє???????? Неже ж ВАм не ганьба???? напевно що ні............

Читайте також