Федерацію футболу Угорщини оштрафували на 100 000 євро за расизм фанатів

11
9

Збірна Угорщини з футболу проведе два домашні матчі без глядачів через дискримінаційну поведінку фанатів, повідомляється на офіційному сайті УЄФА. Також Угорська федерація футболу оштрафована на 100 тис євро.

Все через расистські дії фанатів на трибунах. Рішення дисциплінарного комітету прийнято після матчів Євро-2020 зі збірними Португалії, Франції і Німеччини.

Угорські вболівальники імітували крики мавп, коли м'яч отримували чорношкірі футболісти, що грали за французьку збірну. Фанати також пронесли банер з перекресленим силуетом чоловічка, який стоїть на одному коліні. Це означало, що збірна Угорщини не підтримала антиросійський рух Black Lives Matter і не встала на коліна перед матчами Євро. Перед матчем з Німеччиною, угорські уболівальники вигукували гасла проти ЛГБТ-спільноти та співали гомофобські пісні.

Міністр МЗС Угорщини Петер Сійярто на своїй сторінці у Facebook написав, що комітет УЄФА, який приймає таке рішення - жалюгідний і боягузливий. За його словами УЄФА займається лише тим, що оплачує роботу своїх інформаторів, які вміють лише записувати те, що кажуть на трибунах.

"Це як при комунізмі: не потрібно жодних доказів, достатньо повідомлення інформатора", - зазначив Сійярто.

Чимало угорців розлючені рішенням УЄФА, особливо після того як Англія отримала менш суворе покарання, коли фанати осліплювали лазером очі данському голкіперу Касперу Шмейхелю та освистали гімн Данії. Англія отримала за це 30 000 євро штрафу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
а

а ти туй відстоюй, і тебе нараз майданутим назвуть. Лем мацкалям повіли, шо так ся не робить, нараз Тузла, сирні, газові войни, а повіли май жорстко, так вообще крим, донбас (з мільйонами покалічених життів). От так і відстоюємо національні інтереси.

ДА
До а

Мадяри, попри те, що вони в ЄС, відстоюють свої національні інтереси. На відміну від України.

А
а

Ти шось зациклений на геях? Тебе вони кохали? Чи то нерозділена любов? Та я любому темному ліпше подам руку, ги тим, шо туйка обкакують свою країну і свій народ. Бо по ділам треба судити. А от з тою пропагандою гейства треба шось робити. То є відхилення, хворота, але не привод до реклами. Чомусь алкашів, нариків, цігаретлозалежних не рекламують. Они тоже люди, фахівці, громадяни. Айбо я проти алкаша-нейрохірурга, наріка-водія, гея-вихователя у садочку (психіатри пояснять чому). А то, шо фанати уаакали, то може вони ставали самими собою? Самі діти мігрантів, а другі уже не такі, чи шо?

Х
Худобі

Мадяри негрів і українців із Закарпаття сприймають однаково-іноземці.

ДХ
До ха

росiйський, расистський - йедно i то же у неучiв писак iз Белебова))

ДД
До дiда

А вот ти би ся не смiяв, ти би не лише на колiна встав, iще бись i за щоку взяв у негра, кiби того Гейропка потребовала. Ци так ош?

Х
Ха

"Антиросійський рух blm" ??

А
А

Кончених украв чого неоштрафовали за фашизм слава украини заклЛибысьтеся и гейропа пидоры вафлисты

Д
Дідо

Най ся сміють мадяри дале. Із 28 країн Євросоюзу лиш Мадярщині не виділили гроші на відковлення після Коронавіруса

Читайте також