Фен-шуй: Холодильник здатний захистити від негативної енергії (ВІДЕО)

7
0

Прилади, які ми часто використовуємо в побуті, мають здатність приносити у ваш дім гроші, якщо вони правильно розставлені за древньою китайською практикою фен-шуй.

За словами експерту з фен-шуй Вікторії Хилинич, найсильніша енергетика в оселі панує саме на кухні. Серце кухні  –  плита.  Пральна і посудомийна машини – енергетично очищують оселю. І якщо вони обидві – на кухні, то їх слід ставити поряд, пише ТСН.

Як йдеться в сюжеті програми "Територія обману", плиту та мікрохвильовку слід ставити подалі від вікна. Холодильник перемістити у південно-східну або південно-західну частині кухні.

У спальні краще не тримати взагалі ані музичного центру, ані телевізору. Для них має бути окрема кімната.

Однак невірно розставлена побутова техніка в квартирі може вплинути не лише на ваше життя, а й на здоров'я. Існує такий невидимий ворог, як випромінювання.

Кажуть його можна визначити за допомогою звичайного радіо. Варто лише увімкнути, піднести, наприклад, до телевізора. Якщо радіо почне видавати дивні коливання – це воно і фіксує випромінення.

За словами експерта, якщо ви хочете, аби випромінення не загрожувало вашому здоров'ю, не слід ставити стіл біля холодильника.

Електрочайник достатньо безпечний – нормальна відстань до нього 35 см, практично як від долоні до  ліктя.

Що стосується телевізора, краще обирати нові ультра тонкі моделі. Лише на відстані півтора метрів старий телевізор стає для вас безпечним.

Менше всього випромінюють музичний центр, ноутбук, і навіть WI-FI.

Але той прилад, що випромінює найсильніше - мобільний телефон. Він перевищує норму випромінювання в момент з'єднання з базовою станцією.

Якщо у вас вдома комп'ютер – відсуньтесь від нього мінімум на 70 сантиметрів.

А от мобільний… найнебезпечніший – його краще не підносити до вуха і розмовляти по гучному зв'язку чи в навушниках. Коли набираєте номер дочекайтесь відповіді, і лише підносьте апарат до вуха.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також