Фестиваль «Карпатська Україна» в Ужгороді: унікальні виступи та обмаль глядачів (ФОТО)

12
9

Окрім виступів на головній сцені, яка розташована на площі Поштовій неподалік мерії, перший день патріотичного фестивалю запам’ятається унікальними виступами кобзарів та лірників у історичних місцях Ужгорода.

Та на жаль глядачів цих виступів було вкрай обмаль – як поруч з головною сценою, так і в інших локаціях.

У суботу, 27 травня – проходить другий день фестивалю, але журналісти вже зауважують про проблеми з організацією з боку місцевих посадовців, більше того, звинувачують їх у відвертому саботажу події.

– Місцеві відповідальні чиновники провалили патріотичний фест, і, схоже, не лише від невміння працювати, а свідомо. І так це лишати не можна, – коментує журналістка Алла Хаятова.

– Соромно. Я про те, як сьогодні на всеукраїнському фесті, який вперше проводили на Закарпатті - і вперше грали відомі на загал та у вузьких колах музиканти та митці – і грали вони для 10-ти чоловік, – додає її колега Тетяна Когутич.

Коментарі

М
Мукачівка

Не треба називати себе "Закарпаття", поскільки ти не знаешь цього краю - його исторіі, його людей. КУ створили не місцеві, а пришлі люди, з підтримкі Гітлера, обдуривші купку юнаків, яки загинули під Хустом. Не треба тут виставляти людей дурнями тому, що вони ні поділяють твоїх поглядів, а може і ідеологічної заонгажонисті. Дійсна історія - це не книжки в ідеологічної упаковці, які ти вчив, а оповідання людей, які тоді жили

М
мiсцевий

йойой, як не голосуй всьо рiвно получиш ....й, нема за кого голосувати! Головним спонсором таких фестивалiв виступає влада або фiрми якi годуються з її бюджету. Всi остальнi проекти важливi для громад остаються поза уваги, по причинi вiдсутностi коштiв, фестивалити на много простiше чим щось побудувати чи вiдремонтувати для всiх. Закарпатцi молодцi, вони проголосували ногами за такий фестиваль i таких гироїв. У кожного свої герої, якi вiддали своє життя щоб нам усiм краще жилося, шануймо настоящих героїв, для всiх .

Р
Рагуль

Справжні закарпатці продемонстровали своє справжнє ставлення до всяких нав'язаних їм "окраїн".А за 500 гривень "щирі" вибирали такого же , як самі,"щирого","чесного" і"патріота"-закарпатці таких не вибирали.

З
Закарпаття

Подивитися на коментарі - наявний приклад того, до чого доводить "освіта, оцінки в школі - за гроші, по блату", куплені дипломи і т.д. ... І не свято то було - а фестиваль. І присвячений не десь там комусь - а Героям Карпатської України, тобто ЗАКАРПАТЦЯМ. Не поважати й не шанувати своїх - то вже взагалі... На фестивалі виступалі українські виконавці, це все наша українська культура. Усі нормальні люди у світі шанують свою культуру. Окрім рагулів, звичайно. Звучали в тому числі і закарпатські мотиви. Якби ви там були - хоча б знали, і не писали дурниць. Щодо відремонтованих доріг - то не спонсори мають ремонтувати, а звертайтесь до влади. Яку ви і вибрали. А раз ви таку вибрали - то вина і ваша тоже в тому - чому такі дороги, немає роботи, малі зарплати і пенсії, і все інше. Як будете наступні рази голосувати - то думайте головою, а не "кум-брат-сват", 500 гривень і т.д. Думайте головою і обирайте до влади нормальних людей, головне - чесних і патріотів, а не всяке ла%но

Д
добродiй

Журналістка Алла Хаятова та її колега Тетяна Когутич не порозумiли, що це не свято для нашого краю. Дивлячись на велику агiтку бачиш скiльки спонсерiв викинули грошi на вiтер, вмiсто того щоб цi грошi запрацювали на край в якостi нових шкiл, чи вiдремонтованих дорiг вони працюють на вiтер та цих двох "прославлених" журналiсток для поширення спаму по всiй Українi.

П
Православний

В найвіддаленій парафії народу до церкви більше йде, як прийшло на навязаний Закарпатцям фестиваль. Спершу нас до жеброти довели, а типирка хотять щоб їхню ідеологію хтось сприймав. Кількість глядачів, а серед них ще й половина СБУшників, показово свідчить що наш народ мудрішій від Донбасу. Там також їх несприймають, але там воюють і наших дітей туди "призиваютть", а у нас народ тихо і без шуму їх ігнорує. На Верецькому перевалі взагалі нікого не було.

А
Автору

По вашому бюжетників треба було зігнати? Раз народ не іде, значить це не народне свято!

Ф
Файта

Пак народ жебрать, пенція 50євр. А кулько на зароботках? Тай вимирають люди.Ко ся буде радоватися?Полишалися Когутичі та Фаятови

М
Мукачево

Замучали людей своїми святами. Нікому вже нецікаво

Читайте також