Фідель Кастро викрив суддівську змову на ЧС-2010

15
0

Колишній кубинський лідер Фідель Кастро заявив, що на чемпіонаті світу з футболу існує суддівська змова. За словами Кастро, арбітри симпатизують європейським командам, коли ті грають з південноамериканськими збірними, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Як приклад політик навів матч 1 / 4 фіналу між Голландією і Бразилією.

Кастро вважає, що головний арбітр цієї зустрічі у всіх спірних епізодах приймав рішення на користь голландців, а в критичний момент залишив збірну Бразилії удесятьох, "чого не можна було робити". Голландці здобули перемогу з рахунком 2:1, а рефері цього матчу був японець Юіті Нісімура.

Кастро додав, що в півфіналі між збірними Уругваю і Голландії, який відбудеться 6 липня, уругвайцями доведеться боротися не тільки з суперником, але і з суддями. Цю гру обслуговуватиме бригада арбітрів з Узбекистану на чолі з Равшаном Ірматовим.

Колишній керівник Куби заявив також, що якщо у фінал чемпіонату світу вийдуть дві європейські команди, то головний матч турніру вийде "безбарвним і неісторичним". У другому півфіналі ЧС-2010 (7 липня) зустрінуться дві європейські збірні - Німеччина та Іспанія.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також