Фінал Кубка Закарпаття з футболу

6
0

відбувся у Мукачеві

         Минулої суботи на фінал Кубка Закарпаття з футболу на Мукачівському стадіоні «Приладист» зібралося більше тисячі вболівальників. У боротьбу за почесний трофей вступили футбольні клуби «Поляна» з Свалявського району та «Берегвідейк» з Берегова. Треба зауважити, що футболісти «Поляни» вже не раз пили шампанське з цього кубка, але минулих років вони виступали у формі «Авангарду», а коли через фінансові проблеми команда припинила своє існування, всі разом стали полянівцями, а нове керівництво ще й переманило з Мукачева кількох гравців одноіменного клубу. 

          Перед початком поєдинку глядачів звеселяли піснями і танцями вихованці міського Будинку школяра, а також військові десантники, які демонстрували рукопашні бої, силові вправи і навіть стріляли, «знешкоджуючи» терористів. Державним гімном України відкривав програму спортивного свята заслужений артист України Олександр Садварій. Він же і закривав суботню подію піснею «День Перемоги». 

          Майже до кінця першого тайму гра йшла на зустрічних курсах, хоч певну перевагу мали таки свалявці і вони її втілили в гол на 38-й хвилині. Відзначився Сергій Сокач, який відтак зробив після відпочинку «дубль» – 0:2. У перерві ветерани футболу вручили юним футболістам – переможцям обласних змагань грамоти і подарунки. А дорослим гравцям медалі відповідних ґатунків і кубок Закарпаття вручили голова обласної державної адміністрації Олег Гаваші, голова обласної Федерації з футболу Михайло Ланьо, секретар міської ради Іван Маняк, заступник міського голови Михайло Лабош.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також