Фіналістка відбору "Євробачення" RealIvanna відвідає Мукачево (ФОТО, ВІДЕО)

12
10

У неділю, 10 лютого, до Мукачева завітає RealIvanna -- співачка, яка ввійшла до 20 фіналістів національного відбору пісенного конкурсу "Євробаченння".

9 місце RealIvanna, або ж Іванна Масюк, посіла з піснею «You gave me everything» («Ти дав мені усе»).

Іванна - християнка, співачка, автор пісенних текстів та композитор - пережила зцілення від раку і тепер цінує життя, як Божий дар. Іванна розповіла, що талант до співу в неї розкрився, коли дівчина вже навернулася.

Дівчина родом із Коломиї, з міста Кам’янка „Але на Західній Україні співачка – це не професія, -- спіється Іванна, -- тому співати я не вчилася. Хоча мрія співати була з дитинства, та я не могла її реалізувати сама. Та коли я знайшла Бога, то почала шукати своє покликання, питати Його, для чого я народилася”. Іванна впевнена, що її призначення – це славити Бога і не тільки співом. „Спів – це всього лише інструмент для хвали Творцю.” – каже дівчина.

Стосовно пісні, яка винесла її на 9 місце відбору до Євробачення, Іванна розповіла, що співала її як пісню хвали. „Завдяки Твоїй смерті я тепер жива” – такі рядки приспіву цієї пісні.

Виступ співачки відбудеться у Християнському Культурному центрі, що у мікрорайоні Росвигово

Коментарі

Е
Елеонора

Всі такі розумні, тут умнічають, пишуть про церкву, а насправді не одного разу там не були, лише говорять. Іванна відвідує таку ж церкву в Києві...прийдіть і послухайте її свідчення, можливі ваші думки зміняться.

З
зірка

Ну і що ви люди ото "морозите"...Моя дитина займається у хорі хлопчиків Волонтиря і вже не один раз виступали діти в Християнському центрі..Чудовий зал, прекрасна акустика і ніхто до нас діла не мав. А хто боїться сидіть дома.

В
Віват

RealIvanna-супер! А то уже надоели "поющие трусы!...

М
Мішання

А ми підемо цілим курсом з МДУ! Іванна молодець і не боїться "антисектанстської істерії":)

%
%

а вот поет она хорошо,я бы сходил на халяву послушать, и бояться харизматов(адепты той секты)не нужно, там есть нормальные ребята,просто нужно понимать кем(жидо-массоны) и для чего(разделяй и властву над рабами) создано столько сект. Бога можно открыть для себя и не читая иудо-христианских писаний, и не слушая сомнителных адептов разных церкв..сект.

%
%

мда обязателный пункт программы у них-десятина от своих доходов,новые адепты готовте бабки. но у них и хард рок играют.. "сандей мандей аделаджа" из той же парафии.

О
Олег

Точне посилання Wiki: http://bit.ly/Xrgcpd

О
Олег

що за християнський культурний центр? і з якого ж це часу RealIvanna робить ТАКУ ЖИВУ рекламу ПСЕВДОцеркві ЖИВОГО БОГА ? я точно не піду... знову затягують нових адептів для роздумів: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5_%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5#.D0.9D.D0.BE.D0.B2.D1.8B.D0.B5_.D1.80.D0.B5.D0.BB.D0.B8.D0.B3.D0.B8.D0.BE.D0.B7.D0.BD.D1.8B.D0.B5_.D0.B4.D0.B2.D0.B8.D0.B6.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.8F_.D0.BD.D0.B0_.D0.A3.D0.BA.D1.80.D0.B0.D0.B8.D0.BD.D0.B5

М
Мішаня

Наскільки мені відомо концертна програма Іванни відбудеться в неділю 10 лютого о 17.00 в Християнському Культурному Центрі.

Р
Ронин

Добре що не в Щодня ... бо ці підприємці вже всіх дістали

Читайте також