Фінішна пряма: на Закарпатті підраховано понад 91% голосів

5
23

Згідно з 91,49%, в області лідирують Зеленський та Тимошенко.

Я повідомляє сайт ЦВК, на 3 із 6 дільниць Закарпаття підраховано 100% протоколів.

В області відсоток протоколів складає 91,49%. Згідно з цими даними на Закарпатті лідирує Зеленський В. О., яки набирає 38.67%, на другій позиції Тимошенко Ю. В. з 15.3%, Порошенко П. О. займає 3-тю позицію з 11.38%.

Детальніше дивіться у таблиці.


Наразі очікують результати з ОВК №69, №70 та №73.

Коментарі

М
Майдаун

21:59,тобі йолопе тристо раз повторяти треба,бо ти даун,ліпень-пупень!То лем збісноє воображеніє може диктувати муть по типу “травневий”....Ты проказо людська,у Європі не с..ть!?То.што ти чистиш,то називавуть будар,запомни,а то здохнеш і не будеш знати штось робив!Примітивно сприймаєш,мозжечок недорозвився в тебе і таких,як ти! Бурячанки залльи в ся,може здохнеш!

1
17,41

Травневий Дуня,повторяєшся.Може тобі аспіринчику попити.Погубить тебе будар,погубить.Нема у Євросоюзі бударів,понял идиот.Однако примитивно рассуждаешь.

М
Майдаун

16:42,ліпневий дауне,заробити по “безвізу”,який тобі контролірують поминутно,годни лем такі “інтелектуали”,як ти-чистити будари,копати траншеї.....Йолопе безвіз має,наприклад,німець,який їде куда хоче і на скільки хоче!А ти памперси маєш міняти тупню!

1
14.00

Травневий ДУНЯ,дякуючи безвізу не тільки горбатитись,але і файно заробити.Світ ,цивілізацію побачити і думати чому де були БРАТИ,погано.Нема у тебе фактів.Тиж пропahandon на содєржанію.

Z
Zoltan

Не забудьте: https://program.ze2019.com/

Z
Zoltan

Майже 90 відсотків вибрали Путіна. Ганьба! Всіх у Сібір! В тому чісли і мене!

М
Майдаун

10:00, ти заперевальна марга і дебіл! Бо вказувати на фактаж,тобі убогому розумом,то тратити час.А в 2014,такі зміни почалися,што 10млн.українцю улетіли горбатитися по чужині!

0
09,07

Величезна заслуга теперішньої влади у справжніх вільних виборах.Ніякий адмін-ресурс не запрацює.Які старі пердуни.Вони були тільки за СРСР.Які 28 років.Справжні зміни почались тільки у 2014 році.До 2014 року була тільки така собі бутафорія.

ПБ
Повільний Бізон

Політологи сказали на Зеленського, що він або дуже самовпевнений, або взагалі не розуміє де він знаходиться. Обіцяти вчителям 4000 долл зарплати, мекати-бекати про 6% податку для АйТі. Щось у мене смутні підозри...

Д5
до 5

згідна повністью.....

М
Мукачево

Все то правильно сказано, але тепер у другому турі вся адміністративна машина запуститься, підуть погрози звільненнями бюджетникам, адміністрації понесуть ту тисячу що приховали на другий тур по дворах у селах. Не треба повестися що молодий некомпетентний і т.п. Старі пердуни за 28 років накерували до ручки,. що ще й внукам треба відпрацьовувати кредити, що самі ж і вкрали! Молодим дорога всюди, а старим ворам тюрма!

5
555

Даєме зе.. ,шанс !!

5
5

Я не здивуюсь, якщо через рік-два буде стидно признатись, що голосував за Зеленського. В нас кожного президента гноїли, а потім згадували з ностальгією. Як було добре й стабільно за Кучми, яка файна була ера кредитів за Ющенка, коли люди дозволяли собі все від сковороди до машини, як був долар по 8 за Януковича, сцуко, через два роки буде плач Порох вернись, де долар по 27.

МД
Мандат депутата

мукачівець, 123 та iнiшi, президента вибирала вся Украiна, а не лише Закарпаття. З нашого краю вiн отримав всього-на-всього 160 250 голосiв (опрацьовано 96% протоколiв), це лише 2,92% вiд загальноi кiлькостi за Зеленського i лише 38% вiд усiх голосiв iз Закарпаття. Навiть якби вся наша область проголосувала за любого з iнших кандидатiв (Вiлкул, Бойко чи iншого), то cуттево це нiчого не змiнило б. Тому, не бачу причин нападати тут у коментарях.

ДБ
Джо Байдин

Зеленськiй - президент ! Порохню - на смiття.

1
123

мукачівець ти молодець правильно написано

!
!

Запомніть коменти свої. Максимум через рук і Зеленського так будете обговорювати, а може і скорше!!

З
Закарпатець

Логічно раче за того шо ни крав. По ті дууужжееее довго у корита!

Н
Нр

Чого Кусок Олексійович по середині?

П
Психіатр

Подивіться на рило гаранта бувшого.Готовий зараді влади втопити всіх у крові,паскуда рідкісна,знає таке вродитися на біду людям.

М
месний

гена лижі намастив?

У
Ужгородець

Ну шо дідо Гена завалив вибори на Закарпатті. а Порох на нього такі надії покладав.... Спасібо деду (Гене) за победу!

М
Міклош

Так му треба

Читайте також