Фірму зятя прем'єра Угорщини структури Євросоюзу перевіряють щодо зловживань

13
3

Європейське бюро управління з питань запобігання зловживанням та шахрайству (OLAF) повідомило про те, що почало перевірку фірми Elios Zrt., яка раніше належала зятю прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Фірма займалася контрактами міського громадського освітлення в Угорщині, зокрема переводу його на світлодіодні ліхтарі за рахунок фондів Євросоюзу.

Представники опозиційної партії "Демократична коаліція" одразу заявили, що "родина і друзі Віктора Орбана не живуть за власний кошт, а наповнюють свої кишені за рахунок ЄС". А також про те, що останнім часом доходи сім'ї прем'єра різко зросли.

Як пише угорська преса, Іштван Тіборц (зять Орбана) справді був одним з власників зазначеної фірми, але змушений був її продати в кінці травня цього року. Багато хто вважає, що це сталося через різку критику зростання статків сім'ї Орбана.

Раніше фірма отримала 1,2 млрд форинтів на модернізацію освітлення по всій Угорщині. У журналістів є припущення, що вартість проведених робіт була значно завищена. Так це чи ні має показати слідство з боку Євросоюзу.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

M
magyar

Egy rablo banda az egesz bagazs.Adjak hozza mag a gazszerelo Meszaros Lorincet,az is Orban seggnyaloja,bandita.Meg a mi kmksz banditainkat,akik az utobbi 3 honapban 1 milliard forintot kaptak Orbantol.Ebbol 35 szazalek az otkat,a tobbit lenyuljak egymas kozt.Ebbol vett most Brenzovics Ungvaron 15o ezer dollarert hazat. BANDITAK.

P
Pisti

Нічого дивного, наш теж не продал свій шоколадний бізнес.

Читайте також