Фізику в УжНУ хочуть вивчати абітурієнти з шести областей

3
0

Приймальна комісія УжНУ продовжує приймати документи від вступників. Не винятком є і фізичний факультет вишу.

 

Не винятком є і фізичний факультет вишу. Станом на 28 липня абітурієнти вже подали 435 заяв на денну форму навчання.  У зв’язку з достатньою кількістю бюджетних місць найпопулярнішими підрозділами фізфаку є власне фізика, безпека інформаційних і комунікаційних систем та системи технічного захисту інформації. 
 
Як повідомляє приймальна комісія, на фізичному факультеті хочуть навчатись жителі Київської, Тернопільської, Хмельницької, Волинської, Львівської областей. Звичайно, найбільше заяв із районів Закарпаття. Цікавим є той факт, що на спеціальність «Системи технічного захисту інформації» подав документи громадянин Ізраїлю.
 
Абітурієнти поспішають вступати і на факультет романо-германської філології. Отож на англійську філологію прийнято 311 заяв на денну і 46 — на заочну форму навчання, на німецьку — 61 на денну й 13 на  заочну, на французьку — 18 на денну. Порівняно з минулим роком (а тоді на румунську філологію зовсім не було набору) цьогоріч прийнято 11 заяв.
 
Слід зазначити, що вчорашні випускники користуються електронним вступом. Це — жителі Івано-Франківської та Харківської областей. Персонально приносять документи закарпатці і львів’яни. Щоправда є і винятки, наприклад одна громадянка Росії виявила бажання не покладатись на систему ЄДЕБО, а подала заяву в УжНУ на англійську філологію, аби бути впевненою, що допущена до конкурсу.
 
Отже, Ужгородський національний університет продовжує приваблювати не тільки наших краян, а й абітурієнтів із населених пунктів інших регіонів та країн. Залишається сподіватись, що в майбутньому ця тенденція зберігатиметься.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також