ФК "Хуст" буде займати останню сходинку у "групі виживання" Першої ліги

4
0

Команда Володимира Циткіна набрала найменшу кількість балів із 20 команд.

Перша частина футбольної першості для хустян проходила за різними сценаріями. Спочатку закарпатці провалили першу частину, а потім був неймовірний зліт і навіть склалося відчуття, що хустяни зможуть поборотися за чемпіонську лігу. Але друге коло у підопічних Циткіна пройшло край невдало. Команда не змогла набрати залікових балів взагалі.

Річ у тім, що у Першій лізі виступає нараз 20 команд, які поділені за географічним принципом по 10 команд у лізі. Після двох зіграних кіл команди розподілилися знову на дві групи, але вже за підсумками набраних очок. Перші п'ять команд із двох груп сформували чемпіонську лігу і будуть грати за право на вихід у Прем'єр-лігу, а от 5 невдах сформували лігу виживання.

За підсумками ФК "Хуст" став головним невдахою чемпіонату. Тепер команді потрібно буде наздогнати своїх суперників, аби лишитися у Першій лізі. Єдина приємна новина для хустян це те, що керівництво ФК "Нива" Бузова повідомила про зняття своєї команди із чемпіонату, а це означає, що на виліт претендуватимуть не 3 команди, а 2.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також