ФК "Минай" зіграв свій другий спаринг на тренувальному зборі у Туреччині

9
0

Підопічні Василя Кобіна зіграли із командою Прем'єр-ліги "Олімпіком" з Донецьку.

На перших хвилинах закарпатці проґавили на правому фланзі атаку суперника і форвард Чогадзе відкрив рахунок у грі ударом у дальній кут метрів з 13.

Після голу відновилися закарпатці ближче до середини тайму – і тоді почали грати у свою гру: контролювали м’яча, швидко рухалися до чужих воріт, а втративши його високо пресингували.

На 27-ій хвилині це принесло успіх – Матіч почав атаку, Шпак з флангу переадресував на Хахльова, а той на Угечукву – нігерієць розвернувся та поцілив гарно у дальній кут – ефектно та результативно – 1:1.

Після голу команди зарухалися ще швидше – «Олімпік» прагнув повернути перевагу, «минайці» вміло пресікали їх атаки та швидко організовували відповідь.

Так і проходила гра: відрізками м’яча контролював «Олімпік», відрізками – ми. Проте саме «Минай» був ближчим до перемоги.

В другому таймі ми продовжили час від часу домінувати, а коли втрачали м’яча, то непогано діяли без нього і гарно грали на відборі. Перемогу міг приносити Шиндер. Спочатку у штрафній він вміло підкараулив м’яч після нашої атаки і впритул розстрілював ворота «Олімпіка» ударом головою, проте завадила поперечина, а добивання заблокували «олімпійці».

Трохи згодом наша команда заробила пенальті. Спрацював високий пресинг – суперник не виніс м’яча після нашої атаки, ми підхопили і організували контратаку, яка завершилася порушенням правил у штрафній. Одинадцятиметровий як і вчора взявся пробивати Шиндер, але його удар парирував воротар.

На жаль, більше стовідсоткових нагод забити ми не мали, але і супернику не дозволили. У підсумку нічия з дуже пристойним суперником – 1:1.

Наступний товариський матч наша команда проведе в неділю, 31 січня.

«Минай» (1-ий тайм): Каніболоцький, Матіч, Карась, Малепе, Книш, Петрусенко, Хахльов, Пиняшко, Кожанов, Шпак, Угочукву.

«Минай» (2-ий тайм): Попович, Маємбе, Кополовець, Карась, Чушенко, Ткачук, Сніжко, Мілевський, Ахмедзаде, Нурієв, Шиндер.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також