ФК "Минай" зіграв в нічию у товариському матчі з ФК "Львів"

15
0

16 липня на стадіоні села Минай Ужгородського району відбувся товариський поєдинок між ФК "Минай" та ФК "Львів".

Як повідомили на сторінці закарпатської команди у Facebook, матч відбувся у рамках підготовки команд до старту нового сезону УПЛ.

Перший гол 5-ій хвилині поєдинку забив на гравець "Львову" Нич - 0:1. Львів'яни зуміли подвоїти перевагу у другому таймі на 59-ій хвилині Бугай (0:2).

Незважаючи на те, що Минай програвав майже весь матч з рахунком 0:2, команда зуміла відіграти пропущені м'ячі упродовж останніх восьми хвилин.

Так на 82-ій хвилині гол у ворота львів'ян забив минаївець Твердохліб. А зрівняв рахунок Кулієв на 86-ій хвилині. Відтак, товариська зустріч Минаю зі Львовом закінчилася нічиєю 2:2.

"Більше над тактикою потрібно працювати перед зустріччю з цією командою в УПЛ. Гра була важлива для нас в тому сенсі, що це був перший бойовий матч з командою Прем’єр-ліги цього літа. Радує мене те, що програючи 0:2, ми змогли зрівняти рахунок. Проявили характер і це всупереч вчорашньому важкому тренуванню", — заявив клубній пресслужбі головний тренер "Минаю" Володимир Шаран.

Зазначимо, що вже в неділю 17 липня підопічні Володимира Шарана проведуть чергову товариську гру проти "Збірної студентів". Гра почнеться о 18:00.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також