ФК "Ужгород" повертається в професійний футбол після паузи

1355 4

Раніше УАФ відхилила заявку "Ужгорода" та одеського "Титана".

ФК "Ужгород" виграв апеляцію за рішенням Комітету атестації клубів Української асоціації футболу і виступить у Другій лізі, повідомляє Sport Arena.

Обидва клуби оскаржили рішення Комітету атестації. "Ужгород" виграв апеляцію, а щодо "Титана" інформації поки немає.

Нагадаємо, що "Ужгород" влітку 2022 року скористався правом узяти паузу в чемпіонатах України й не втратити професійний статус. Клуб мав можливість поновитися у ПФЛ після відповідного рішення свого керівництва.

Коментарі

НМ
На мою думку

Я рахую , ДОБРЕ, що повертаються!!! ФК Хуст "облажався",, а в Другій ліз і буде СХІ , де грають наші хлопці.. І дасть Бог ФК Ужгород, де надіюся також будуть закарпатці..

П
памнятам

коли мукачівський « прилад» перестав існувати, ужгородські обласні функціонери аж квіліли від радості. Казали - от тепер закарпатський футбол під нашим чуйним керівництвом розквітне. Пройшли роки. « закарпаття-верховину» успішно теж угробили. А тепер читаєш футбольні закарпатські новини - ревати хочеся…. Де ті функціонери? Як, пінзія не муляє жеб? Лем не пишіть про Минай. Там скільки закарпатських фатьовів грає? Я любив уболівати за Пітюя із сусіднього села, Василя, Тонія, і якось не дуже за Фердінанда, Педро, Бенджаміна

Читайте також