ФК “Закарпаття” представив своїх новачків

20
0

і підтвердив, що гратиме на стадіоні в Мукачеві

У четвер керівництво ФК `Закарпаття` провело прес-конференцію до початку другої частини чемпіонату.



Було представлено сімох новачків клубу. Серед них Валентин Платонов (32 роки), котрий зіграв понад 200 матчів у Прем’єр-лізі, останній його клуб - `Кривбас`. З ним підписано контракт до кінця сезону з намірами його продовження. Двох гравців запрошено з `Фенікс-Іллічівця`, це опорний захисник Віталій Калініченко (26 років) і один з кращих бомбардирів Першої ліги Віталій Прокопченко (26 років). Наразі Віталій з 11-ма голами перебуває на другому місці у списку бомбардирів ліги. Андрій Ільчишин (27 років, `Сталь` (А)) має зміцнити лівий край оборони. Антон Шендрик (22 роки) центральний захисник з `ІгроСервіса`. Роман Сепанков (20 років) - центральний нападник з `Оболоні` і Павло Рибковський (19 років) - правий захисник з `Волині`. Павло неодноразово запрошувався до збірної України. Гендиректор зауважив, що клуб поступово відмовляється від практики орендованих гравців. Наразі в “Закарпатті” таким є лише Давидов, його орендовано у харківського `Металіста`.



В. о. головного тренера Михайло Іваниця залишився задоволеним новобранцями, зазначивши, що як на зборах, так і в матчі з `Оболонню` їхня гра справила позитивне враження, тому є підстави говорити, що завдання, поставлені перед командою, а це вихід до Прем’єр-ліги, реалізувати можливо.



На прес-конференції було порушено питання щодо місця проведення домашніх матчів. Поки клуб і міська рада не дійдуть тут згоди, `Закарпаття` гратиме у Мукачеві. При цьому керівництво клубу запевняє, що проблем із безкоштовною доставкою ужгородських уболівальників на матчі і назад не буде. На Мукачево автобуси стартуватимуть від центрального входу на стадіон `Авангард` і, за потреби, є можливість оперативно збільшити їхню кількість до необхідної. Так, на суботній матч `Закарпаття` — `Десна` виїзд - о 13:00.



У клубі сподіваються, що ці проблеми є тимчасовими, тим більше, що, в разі підвищення у класі ужгородського футбольного клубу, “Авангард” залишається єдиним стадіоном в області, який відповідає вимогам Прем’єр-ліги.



Наостанок приємне. Як повідомив Іван Шіц, Владислава Микуляка і воротара Олександра Нодя запрошено до студентської збірної України, що виступить у цьому році на Всесвітній літній універсіаді у Белграді.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також