ФК "Закарпаття" провів два спаринг-матчі

7
2

З ФК «Ужгородський» та «Енергетиком» з Бурштина

Ужгородське ФК «Закарпаття» в ході першого циклу підготовки, який команда проводить в обласному центрі на базі готелю «Камелот» у вівторок та середу провела контрольні поєдинки.

У вівторок підопічні Петра Кушлика зіграли матч проти одного з лідерів чемпіонату області ФК «Ужгородський». За словами генерального директора Івана Шіца, що в даному матчі головна мета була – проглянути новачків клубу. Гра була досить напружена, рахунок був відкритий лише в другому таймі – у складі «Закарпаття» відзначився Олександр Бурий. Тим не менш піти переможцями з поля гравці професійної команди не змогли. Наприкінці поєдинку грубої помилки допустився молодий захисник команди Олександр Пакош, чим сповна скористався кращий футболіст області, гравець ФК «Ужгородський» Іван Скундзяк. Матч завершився 1-1.

А вже в середу футболісти «Закарпаття» у Мукачеві спарингувалися з першоліговим «Енергетиком» з Бурштина, який, до речі, посідає 6 сходинку у турнірній таблиці.

В цьому поєдинку господарі не залишили шансів енергетикам і впевнено їх обіграли з рахунком 3-1. У складі закарпатців відзначилися новачок Мітіч (дубль) та Микуляк.

Zakarpatie.com.ua

Закарпаття онлайн

Коментарі

О
Оля

Закарпаття молодець так держать но Мишу можна убрать

В
Віктор

Мишу можна убрать с поля А Шалуа опять взять

Читайте також