ФК `Закарпаття` у міжсезоння думає про зміцнення своїх редутів

22
0

у клубі спростовують чутки про скорочення вдвічі зарплатні

Ряд ЗМІ та інтернет-ресурсів розповсюдили інформацію про те, що начебто через фінансову кризу футболістам ужгородського «Закарпаття» вдвічі скорочують зарплатню. Також до «невдах-ужгородців» приписали прем`єр-лігівський «Іллічівець» та охтирський «Нафтовик» з першої ліги.

Генеральний директор закарпатського клубу Іван Шіц спростовує ці чутки і каже, що з гравцями підписані контракти і зменшувати їм винагороду за працю немає жодних підстав.

«Скоріш за все ця псев-досенсація підкинута нашими «друзями»-конкурентами, котрі перед початком трансферного вікна з метою підірвати авторитет ужгородської команди хочуть у такий спосіб завадити нам нормально укомплектуватися у зимовій перерві. Бо не секрет, що наша мета — підвищитися у класі», — заспокоює уболівальників Іван Шіц.

Більше того, зі слів футбольного очільниха, закарпатці на рік продовжили контракт із головним своїм голеадором нігерійцем Чарлесом Невуче.
У планах одного з лідерів першої ліги також передбачається підсилення центральним захисником, опорником і лівим півзахисником.

Єдиною ж втратою для «Закарпаття» поки що може стати Владислав Микуляк, який за півкроку від переходу у бельгійський «Стандарт».


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також