Фортифікаційні споруди від Міноборони для 128-ї бригади не гарантують безпеку бійцям (ФОТОФАКТ)

21
7

А коштують вони не дешево - понад 44 тисячі гривень за споруду.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє волонтерка Людмила Бандурчак. 

"Я не фахівець, звичайно, в цій справі - тільки вчусь. тому, як щось не то -виправляйте мене. Ця штука встановлюється на лінії оборони і вважається "вогнева точка". Така собі фортифікаційна споруда, ніби бункер звідки бійці відстрілюються по наступаючому ворогу. По ідеї вона броньована, і мала би бути добре броньована, тому що призначена для захисту під час бойових дій...", - пише волонтерка. 

За інформацією джерел, ціна за штуку - 44 тисячі гривень. 

"Цю штуку надало Міноборони, за інсайдерською інфою коштує - 44 тисячі гривень одна. А тепер саме головніше, бійці 128 бригади протестували її, стріляли з ПК 7.62 та АК 74 - як бачите кулепробивне. Увага питання - для чого витрачати державні кошти для купівлі речей, які не гарантують безпеку людям? Відмивання бабла чи як це паскудство називається?", - додає волонтерка. 

Mukachevo.net

Коментарі

Z
Zoltan

Интересно, куда пропали патриоты, которые год назад еще и на этом сайте кричали: хуйло, кто не скаче, слава...?!

В
віталька

Кулявлоби і парашенки відмили бабло, що тут незрозуміло? На самих хлопців їм пое..., тобто байдуже. Ви там головне про закон про зброю поставте підписи (хоча це і так формальність, якщо парашенко і заб'є болт, то люди самі до нього прийдуть, і уже озброєні з супермаркета "Донбас" )

О
ОЛЕНА

ЗАТО КРАСИВІ РОЛИКИ ЗНІМАЮТЬ...МОБІЛІЗУЙСЯ

1
123

Усі фортифікаційні споруди обходяться або ліворуч або праворуч (з історії війн), а при наявності сучасної високоточної зброї знищуються одним ударом. Пора би цій владі завершувати цю нікому непотрібну війну. Скільки можна наживатися на чужому горі, списувати все на війну і дурнити народ патріотизмом.

О
Олег

Слава Порошенку! Слава золотим яйцям! Що хотіли, за що скака - то і маєте. Мораль проста.

Г
Гарант

Потрібно тільки для того ,щоб обманути противника і створити імітацію переднього краю.А реально окопи відрити на 50-100м позаду.Окопи маскуються і по передньому краю ніхто не шариться. Щоб вогонь противника прийшовся на ці споруди , а реально передній край позаду.Мож для цієї мети і дешевше обійтись.

П
пенсіонер

Цим жидам ПОПам,Яцикам наплювати на людей! У другу світову війну і то кращі були дзоти!Ця влада хужа чим була,бо прийшла НА КРОВІ ЛЮДЕЙ І ДАЛЬШЕ ВБИВАЄ, прикриваючись популізмом,красивими гаслами.ВСЕРЕДИНІ КРАЇНИ, ЩЕ БІЛЬШИЙ ВОРОГ, ЧИМ ЗЗОВНІ!!! МАЙЖЕ ТРЕБА ТРЕТЮ РЕВОЛЮЦІЮ!!!

Читайте також