Фото дня: Як виглядає Мукачево з пагорбу села Дерцен (ФОТО)

18
10

Світлинами поділився мукачівський екскурсовод та туризмознавець Максим Адаменко.

Село Дерцен знаходиться з південної сторони Мукачева. Наразі воно знаходиться у складі Мукачівської об'єднаної територіальної громади.

Максим Адаменко пропонує поглянути на місто Мукачево саме з пагорбу який знаходиться біля села Дерцен, в рамках реалізації проекту "Культурний шлях село Дерцен". Подивіться і ви:

Коментарі

С
Стьопа

Не було ні русинів ні українців, а були племена хорватів, котрі поступово асимілювалися з іншими племенами , що населяли Русь.

Я
Я

Село як село!

ПО
Пушкін Олександр

08:07 лише зайвий раз доводить, що ніяких русинів нема, а є лише купка малограмотних баламутів "нич ич боло боло"

П
пушкінови

100 років тому так казали, та шо там 100 років, і типирь так кажуть мацкалі, ош українців ни є і не боло. І шо, кіть кось жив у бункері і нич не знає, не чув? На сього невігласа ся орієнтувати? Вірус тоже нико не видить, а він є. Бандеровців нико не видить, а они є.

ПО
Пушкін Олександр

Русини - це вигадка купки баламутів на чолі з двома пройдисвітами Гецком і Сидором, по яким давно плаче в'язниця. До 1991 року про ніяких под-, над-, взад- карпатських русинів ніхто і близько не чув.

1
111

видно балоги панелі))) сонячні канешно)

ПО
Пушкін Олександр

Який файний наш русинський край і в яку фекальну яму наш край затягнув кровавий диктатор сталін в 1945-46 рр. В іншому випадку Русинський край зараз нічим би не відрізнявся від Прешовського краю - де проживавуть наші браття-автохтони - пудкарпатські русины. Без територіального возєднання нашого краю з русинами по той бік кордону неможливо зупинити сю катастрофу.

S
stefan

Зверніть увагу - скільки СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО призначення "засіяно" сонячними батареями. А власники не селяни - власники олігархи і селяни в обмін на землю своїх предків будуть отримувати платіжки за електрику за більш високими цінами. Бо "зелена енергія" значно дорожча.

М
Мужчина

При військових діях , потрібно займати такі "висоти" , щоб ворог не зміг вести обстріл.

М
Мукачево

Гарно, зовсім другий ракурс

Читайте також