Фото дня: Озеро Синевир засипало "золотом"

11
6

Причиною цього став смерековий пилок.

В Українських Карпатах проходить цвітіння і запилення у Голонасінних, особливо у ялини Європейської. Це явище помітне на озері Синевир через осадки пилку на воді, - йдеться на сторінці Національного природного парку.


Нагадаємо, що нещодавно поблизу озера Синевир бурі ведмеді "позували" перед фотографом.

Коментарі

ДМ
До Мукачева

Нам чек дали зразу, хоча так, я теж помітила, куча народу щодня, а все якесь занедбане

Р
Русин

Синевир вже давно не перлина Карпат , а болотце , в прямому смислі слова.

М
Мукачево

Там сторожа!!!! (охранов их неназвеш бо то грубияни) Незнати за шо гроши деруть при входи, а просиш чек та мичуть як псови. Липше на Шипот ити там липше у сто раз!!!!

ВП
Вход Платний!

Законтачений -Оbосаний- Оboсраний став Наш Синевир, Тупими Українцьями! Вход Платний!!! Де ті Гроші???? Там Нихyja не робльять!!!! ГAвно кінське прямо Зкидають в Озеро біля Оглядового Майданчика!!!!Хтось тепер най скаже шо не так!!!!

А
Аллочці

Мед той зовсім не мед - дослідження з проб показали , що медом там не пахне . Так як і трав'яними чаями , що наповнені в кульках зілля є простою травою в різних комбінаціях . Все для "вас" тупенькі і далекі від реальності .... туристи

А
Алла

Була там декілька днів тому. Розчарована. Синевир- цінність України, а срані торгаші прямо на березі свій мед людям впарюють! Ті палатки і столики все враження псують. Що сказати, бізнес

Читайте також