Фото дня: спецтехніка прикордонників, з якою відпрацьовують рубежі Закарпаття (ФОТО)

20
4

Вчора центральну площу Мукачева заполонила військова техніка та спецавтомобілі ДПСУ, виставка якої відбулась з нагоди відзначення Дня прикордонника.

З нагоди професійного свята у Мукачівському драмтеатрі відбулись урочисті заходи, участь в яких взяли керівництво та персонал Мукачівського прикордонного загону,  представники громадських  організацій та духовенства,  міської і районної влади, а також родичі  загиблих в зоні АТО прикордонників. 

Рохпочали захід з вшанування хвилиною мовчання світлої пам'яті про воїнів, які віддали своє життя за Україну. 

- За вагомий внесок в надійну охорону державного кордону чимало прикордонників та працівників Мукачівського загону були заохочені подяками та грамотами. На завершення урочистостей гості та містяни, мали гарну нагоду відвідати виставку прикордонної техніки та інженерного оснащення представленого прямо у центрі Мукачева, - йдеться у повідомленні Прес-служби Мукачівського прикордонного загону. 

До речі, вчора вночі на Берегівщині поблизу кордону спіймали 2-х браконьєрів з вбитим оленем

Коментарі

L
Loci

Хахах, і Минск 125 уклали))))125-кубовий мотор 90 кг. погранца з повною викладкою по пересічній місцевості не потягне далеко)))не ганьбитеся??) по документах майже числиться якась Ямаха 650 ендуро))) А цей Мінськ 125 походу по док. купили як Ямаху)))а грошики самі знаєте, де))давно за бурог "полетіли" як в тому відео про Закарпатукравтодор)))

Л
Ласло

Башідо прав..Показуха,як була,так і залишилась...

?
?

не відпрацьовують, а охороняють вчіть мову, мать вашу

B
Bushido

То всьо брехня. На квадриках і снігоходах возяться лем полковніки яки приїжть на перевірку. А наряди ходять пішки по 10-15 км

Читайте також