Фотосесія на природі: секрети успішної лав сторі

47
0

Літо та осінь - ідеальний час для фотосесії на природі! Не варто навіть думати про те, щоб фотографуватися у студії. Закарпаття - дивовижний та унікальний край, тож, якщо ви плануєте фотосесію лав сторі, сміливо вирушайте у незвідані та прекрасні куточки цієї місцевості.

Однак, успіх фотозйомки пари залежить не лише від мальовничості локації. В першу чергу, закохані мають обрати талановитого фотографа, у чому їм допоможе каталог весільного порталу Hot Wedding - https://hotwed.com.ua/fotografy/uzhgorod . А після цього, парі слід прислухатися до професійних порад, найважливіші з яких ви знайдете у статті!

Love story фотосесія: образи закоханих

Фотосесія для більшості пар - подія незвична та особлива. Тому й підготуватися до неї слід відповідально - як дівчині, так і хлопцю. І якщо за якість фото відповідає фотограф, то про створення правильних образів доведеться подбати вам.

Ось кілька рекомендацій, які дозволять досягти гармонії на світлинах:

  • оберіть один стиль для обох - лав сторі фото призначені для того, щоб показати вас як єдине ціле. Наблизьтеся до того, щоб продемонструвати цю єдність: оберіть одяг в одному стилі. Якщо вона буде у розкішній довгій вечірній сукні, він не може бути у шортах і футболці. Також можна одягнутися в одному кольорі - наприклад, сукня дівчини і сорочка хлопця будуть одного тону. Однак, найкраще буде, якщо обрані кольори її та його одягу будуть просто гармонійно поєднуватися - як білий з чорним, рожевий з блакитним і т.п.
  • зробіть прості та охайні зачіски - чоловікам з цим, звісно, простіше, але все залежить від довжини волосся. Воно має бути чистим, підстриженим та гарно вкладеним. Не варто йти до перукаря на стрижку напередодні зйомки: найкраще це зробити принаймні за тиждень до фотосесії. Жінкам для фотосесії лав сторі на природі не потрібна вечірня зачіска, створена із застосуванням лаків, блискіток і т.п. Важливо виглядати природно, тому ідеальними варіантами зачіски для зйомки будуть недбалий пучок, коси, підкручені та розпущені локони, хвіст.
  • макіяж - фотосесія на природі вимагає натурального макіяжу. Яскраві тіні та помада, застосовані одночасно, можуть створити комічний ефект та додати вам віку на фото. Найкраще - зробити макіяж у нюдовій палітрі, а якщо вже дуже хочеться - зробити акцент на чомусь одному. Це можуть бути або губи (з насиченою помадою), або виразні, за рахунок підводки, очі.

    Найкращі пози для фотосесії пари

    Багато хто вважає, що з обраним фотографом важливо обговорити лише локацію і вартість послуг, однак, ми радимо не втрачати нагоду отримати низку цінних рекомендацій. Зокрема про те, які пози для фото пари краще обрати. Через об'єктив фотокамери краще видно, яка поведінка виглядає природно та красиво. Тому обов'язково обговоріть зі своїм спеціалістом те, як слід поводитися перед камерою.

    А просто зараз пропонуємо вам добірку успішних поз для фотосесії пари:

  1. Обійми з поцілунком - чоловік обіймає кохану ззаду та цілує її в чоло чи шию. Такий кадр чудово демонструє турботу та ніжність партнера у ставленні до партнерки.
  2. Жіночі обійми - у цьому кадрі жінка обіймає коханого ззаду - за спину і плечі. Така поза демонструє те, як вона цінує його мужність та відчуває себе захищеною за його міцною спиною.
  3. Мрійлива поза - він і вона сидять на траві з заплющеними очима, спина до спини. Можна мати спокійний, нейтральний вигляд, можна усміхатися. Виглядатиме це романтично та підкреслюватиме те, що у вас спільні мрії та плани.
  4. У русі - природно та невимушено виглядає кадр, у якому пара йде чи біжить, взявшись за руки. Так ви передасте насолоду один одним та проведеним разом часом.
  5. Погляд у камеру - вона дивиться у кадр та схиляє голову на плече коханого, який стоїть до об’єктиву спиною, лише трохи повернувши голову у бік коханої. Таке фото зображає надійну підтримку чоловіка та романтичність почуттів жінки.
  6. Готуйтеся до фотосесії, обирайте реквізит, вчіться позувати та проаналізуйте, які образи дозволять вам найкраще виглядати на фото. Тоді сам процес фотозйомки лав сторі буде насолодою для вас!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також