Фотошпалери ABC-Decor в інтер'єрі

9
0

Нові технології радикально змінили уявлення про створення унікальних інтер'єрів.

Наприклад, якщо використовувати брендові фотошпалери Abc-decor у сучасному виконанні, вони зроблять стильним будь-яке приміщення. Сьогодні у продажу доступні численні зразки різноманітних текстур та рішень, що дозволять вибрати якісні шпалери для гармонійного поєднання з інтер'єром.

Від типу матеріалу, квадратного метра та технології друку залежить вартість фотошпалер. Найбільш доступними вважаються флізелінові шпалери, в каталозі вони представлені в різноманітних колірних рішеннях. Такі шпалери мають високу міцність, стійкість до вологи і сонячних променів.

Що можуть в інтер'єрі змінити фотошпалери?

Фотошпалери використовуються як декоративне покриття, здатне створювати неповторний дизайн. Їх можна використовувати для обробки стін, стелі, а також декорування предметів. Продукція цього виду виготовляється з різноманітних матеріалів, серед яких найбільш популярними вважаються:

  • паперові;
  • флізелінові;
  • вінілові.

За допомогою них навіть у невеликому приміщенні можна створити відчуття простору. Щоб найменший простір візуально сприймався великим приміщенням, потрібно правильно розставляти акценти та використовувати деякі дизайнерські хитрощі. Найефективнішим рішенням для невеликих кімнат є вінілові або флізелінові фотошпалери. Їх виробляють із екологічно чистих матеріалів, що відрізняються зносостійкістю.

Також можна обрати 3D-шпалери, які будуть вишуканою особливістю в будь-якому інтер'єрі. Такі рішення здатні візуально збільшувати будь-які простори, створюючи сприятливу атмосферу, а також добре підходять для дизайнерських студій. Вибрати ефектні фотошпалери на стіну вітальні можна із сотень різних зображень.

Вони можуть стосуватися будь-яких сфер життя – зображати красиві куточки природи, водні чи гірські пейзажі, міські джунглі, космос, великі елементи квіток, вікна та двері до саду та багато іншого. З подібними фотошпалерами квартира або будинок одразу перетворюється на модний дизайнерський об'єкт. Реалістичність зображень – результат сучасних цифрових технологій друку.

Ми пропонуємо продукцію за доступною ціною, що дозволяє втілити у реальність будь-які дизайнерські задуми. Наші консультанти допоможуть визначитися з типом шпалер та розмірами рулону, проконсультують з усіх питань.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також