FOZZY – доставка продуктів по Україні

32
0

fozzyshop - це великий онлайн-гіпермаркет, у якому можна знайти все необхідне з доставкою. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, серед якого безліч товарів власного імпорту, цікавих новинок та ексклюзивів.

Команда FOZZY продовжує працювати та не зупиняється перед труднощами. Ми кожного дня збираємо ваші замовлення та доставляємо їх до Закарпаття та у кожен куточок України. Навіть якщо фізичного гіпермаркету немає у Мукачево, ви можете забрати замовлення у найближчому відділені «Нова Пошта».

Замовити продукти в FOZZY можна цілодобово, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік.

Ви завжди отримуєте продукти за тією ж ціною, яка була на момент оплати. Щотижня ми оновлюємо акційний асортимент, щоби він ставав ще доступнішим.

Серед нашого асортименту ви знайдете: товари для дітей, засоби гігієни, побутову хімію, крупи, ковбасні вироби, соняшникову олію тощо.

Ми робимо все можливе, щоби кожного дня ви мали можливість отримувати необхідні товари за доступною ціною та якісний сервіс обслуговування.

Комплектація починається прямо перед доставкою. Після того, як ви підтвердили замовлення, наші бджілки-комплектувальники відберуть найкращі товари прямо з полиць гіпермаркету. Потім ми все дбайливо запакуємо і відправимо до вас.

Для того, щоб отримати замовлення у Мукачево, ми пропонуємо скористатись доставкою поштовими службами, та забрати замовлення в найближчому відділенні «Нова Пошта».

Як замовити доставку продуктів на сайті fozzyshop.ua?

Все дуже просто:

  • Зберіть кошик необхідних продуктів
  • Обирайте спосіб доставки до найближчого відділення «Нової Пошти» у вашому місті.
  • Сплачуйте за замовлення карткою на сайті.
  • Отримуйте замовлення.

На товари, які ми доставляємо поштовими сервісами, діють деякі обмеження:

Ми не можемо надсилати товари, що швидко псуються: м’ясо, сир, молочні продукти, овочі, фрукти та ягоди.

Для нас важливо забезпечити кожну українську родину усім необхідним. Ми збираємо та доставляємо замовлення щодня

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також