Франшиза мийка машин: як розпочати підприємницьку діяльність без жодних ризиків?

27
0

Мрієте про власну справу, хочете отримувати солідний дохід без постійного контролю бізнесу, але не знаєте, з чого почати та як уникнути ризиків? Тоді франшиза автомийки буде для Вас чудовою альтернативою!

Такий вид бізнесу надзвичайно вигідний та зручний, адже Вам допомагатимуть досвідчені фахівці, які знають все про МСО, як її відкрити, як мінімалізувати ризики на старті та у процесі роботи мийки.

Як відкрити автомийку та розпочати таку підприємницьку діяльність? Звернутися до компанії, що вже має досвід з будівництва МСО. Найкраще обирати автомийку під ключ від відомого та перевіреного франчайзера, якому довіряють звичайні водії та інші бізнесмени, що вже збудував декілька мийок і може продемонструвати певний результат своєї діяльності.

Саме такою є компанія “Грін Вейв”. Вона відома своїм професійним підходом та підвищеною відповідальністю у роботі, Ви могли бачити їх мийки у Золочеві, Хмельницькому, Тернополі, Чорткові, Долині та в інших містах України. Це вже цілий бренд, що співпрацює з провідними виробниками обладнання, має у своєму арсеналі чітку стратегію успіху у мийному бізнесі.

Як купити франшизу автомийки від Green Wave?

Звичайно, для того, щоб купити франшизу автомийки, треба для початку звернутися до компанії та записатися на консультацію. План реалізації “Грін-Вейв” має наступні кроки:

  • Консультація.
  • Пошук рентабельної ділянки, оцінка ризиків, окупності, прибутку.
  • Проєктування.
  • Кошторис.
  • Будівництво + монтаж.

У них мийка самообслуговування під ключ дійсно є такою, тобто за Вас зроблять всю “чорну” роботу, організують усі процеси, замовлять обладнання та правильно його встановлять на об’єкті. Фахівці компанії навіть допомагають з оформленням документації, а це суттєвий плюс для підприємця початківця. Важливо зазначити, що команда green-wave не працює з посередниками, все виконують самостійно, тому можуть гарантувати чудовий результат. Як часто буває, недобросовісні виконавці спихають відповідальність на когось, але гроші завжди кладуть собі до кишені: з “Грінами” такого не буде, Ви можете бути спокійні за свій бізнес та інвестиції!

Купити автомийку самообслуговування можна через два пакети пропозицій — “Смарт” і “Преміум”. Вони відрізняються між собою вартістю, комплектацією, кількістю постів і програм. Тобто навіть з відносно невеликим бюджетом Ви зможете замовити собі мийку і поступово вийдете на кращий рівень.

Рентабельність мийки самообслуговування компанія гарантує, адже самостійно аналізує ринок, конкурентів та будує стратегію для створення Вашого успішного бізнесу. У столиці та мегаполісах середньо за 1.5-2 роки можна окупити всі інвестиції та вийти на чистий дохід, у невеликих містах цей термін удвічі більший, але з підтримкою green wave Вам нічого боятися! Рекомендуємо перейти на їх сайт та ознайомитися з корисною інформацією, там же можна поставити запитання та отримати змістовну відповідь на нього!

Автомийка під ключ: ціна бренду Green-Wave

Скільки може коштувати автомийка під ключ? Ціна залежить від обраного пакета пропозицій. Наприклад, “Смарт” на 2 пости 7 програм коштує 77.857€, розширений та більший “Преміум” на 5 постів 7 програм 153.557,5€. Це базові пакети, на сайті побачите усі позиції.

Мийка самообслуговування франшиза вимагає від Вас права власності ділянкою або оренди на довгостроковий термін, роялті відсутнє, що також приємно. З усіма деталями Вас ознайомить менеджер. Безконтактну мийку купити можна за телефоном: 096-77-29-137.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також