Французи покажуть ужгородцям Пластичний спектакль "Inside..."

7
0

Творча група Samorodok, місто Монпельє (Франція), буде представлена спектаклем «Inside?» на сцені Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка» у місті Ужгород 12 серпня, о 19.00.

«Inside?» - остання пластична постановка циклу «Триптих», який складається з окремих спектаклів-інтерпретацій, пов`язаних між собою ідеєю відображення внутрішніх станів особистості, яка на шляху формування та становлення проходить через:
протистояння та конфронтацію - спектакль «Витязь у тигровій шкурі», джерелом натхнення для створення якого була сага лицарству відомого грузинського письменника Шота Руставелі

виснаження - спектакль «My Pina» (Моя Піна), створений під впливом творчості відомого німецького хореографа Піни Бауш.

прийняття - пластична постановка «Inside?» є роботою над внутрішнім, глибинним світом свого «я», де процес пошуку, усвідомлення та

сприйняття є нескінченним.

Спектакль відбувається у тісному контакті з глядачем.

Хореограф та виконавець - Вальдемар Кречковський.

Вальдемар Кречковський, українець, протягом останніх 10 років проживає у м. Монпельє, Франція, де працює у як танцівник та хореограф-перформер. Є засновником та художнім керівником творчої групи Samorodok: http://www.ciesamorodok.co?m/contact.html, роботи якої були представлені на багатьох фестивалях сучасного танцю та перформенсу у Європі та Латинській Америці. Вальдемар Кречковський відомий не тільки як хореограф-перформер, але як і художник і поет.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також