Функціонуванню аеропорту "Ужгород" заважають дерева

9
27

Про це повідомили представники з Державного підприємства обслуговування повітряного руху України.

За його словами саме цю проблему усунути для подальшого ведення переговорів з авіакомпанією «Роза вітрів».

Ідеться про чагарники і дерева, які прилягають до летовища і заважають повноцінному зльоту та посадці літаків. Цей фактор, виявляється, навіть впливає на завантаженість повітряного судна.

У свою чергу, керівник аеропорту зазначив, що більша частина дерев, які заважають посадці і зльоту літаків, знаходиться у на приватних ділянках ужгородців та на словацькому боці.

Українські прикордонники вже вели перемовини зі словацькими колегами з приводу цього питання. Однак, ті відповіли, що земля, на якій знаходяться природні перешкоди, не належить до відання прикордонної поліції Словацької республіки. Вона — власність прикордонних громад Словаччини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

Аеропорт якщо і потрібен , то найбільш транснаціональним і світовим корпораціям . А для простої челяди він стане КОШМАРОМ , котрого вже ніколи не позбудуться . Задайте кожний собі питання : вам особисто і вашим родинам АЕРОПОРТ саме в МУКАЧЕВІ потрібен ? І для чого ?

ДГ
до Градець-Кралове

Вам уттідь з Чеху не дуже видко... Дерева чомусь до того не мішали бо были малі, ай пиляльники были малима. А теперька пиляльники уросли, ай дерева з нима. Дайош бабло на лісоповал!

Р
рок

Скоро Дебрецен буде наш. Лишіть Мункач у спокої.

S
strijko

Туй го маєте , перше питання до регіонального референдума . Банашто тота байда з аеропортом коло Мукачева ? Коли шось хотять украсти , ліпше не придумати , як шось переробити ... Ниська вариш став великов файтов , тать думайте за людей , а не за свуй жеб . У вас немає проблем і водопостачанням , з електриков , здоровля людям не беспокоїть ? Тоди проблеми прийдуть до вас шором , а кругом села і люди . Як любить казати Володько , думайТЕ . Лем пак не ревіть .

Г
Градець-Кралове

Ви серйозно? Ужгород? Вам мішавуть дерева, але чомусь до того не мішали, ку'во. Так і кажіть, хочемо пиляти бабло з повітря. А щодо Мукачева, так, центр області, краща логістика, але це не для нас, ми хочемо пиляти бабло з повітря

Д
Дсп

Пилорама

У
Ужгородець

Аеропорт Однозначно в Мукачево.Центр області-теж Мукачево.Всі обласні структури-в Мукачево.Треба звільнити Ужгород від понаіхавших за 20 років селян.ВСІ накуй в Мукачево.Замучили пробки.Ужгород не резиновий.

М
Мука

Вы б ещё в центре мукачева аэропорт открыли, клоуны. Нахер аэропорт. В среднем делайте свой космопорт дятлы.

Л
Льотчик

Клоуни....

Р
Рома

Землю аеропорту ще за рати поділили негласно

М
Майбах

Ніякі літаки в Мукачеві , бажаючих літати пересадити на кучіги і ......да... шкода границі на замку.....а так Кошіце ,Дебрецен , Будапешт і вйо.

Д
Джони

Маску дерева нэ мiшавуть

М
Мукачівець

Стефан єдиний , хто висказав суть будівництва аеропорта в Мукачеві . Наслідки б були тяжкі . Тільки не анропорт . Мллодь глупа , не розуміє цього . А старші пам'ятають , що за ревіння двигунів і тряска будинків була від взльоту і посадки літаків біля міста . Ніяких аеропортів .

ДS
До stefan

Теж пам'ятаю той рев. Останній раз довелось летіти із Ужгорода років 20-25 назад. Нас було четверо в літаку. Бажаючих летіти летіти до Мукачева навряд чи буде більше. Вантажні перевезення? Макарони і гуманітарка:)

Є
Єгор

Геніально

S
stefan

До прихильників будівництва аеропорту в Мукачеві - ви будете РЕГУЛЯРНО літати літаками з аеропорту в Лучки чи в Завидово ? Ні! Але шум від літаків ЗМУШЕНІ будете слухати КОЖНИЙ день. І літаки будуть підніматися в повітря НАД Мукачевом і БІЛЬШІСТЬ аварій буває при ВЗЛЕТІ чи ПОСАДЦІ літака. І вам це потрібно ? Старше покоління МІСТНИХ жильців пам'ятає, який то "кайф", коли вікна здригаються від гуркіту двигунів літака. Я проти !

Т
Танцьор

Танцьор казав, що він би краще танцював, якби не дерева.

Л
Лоці

Сміхота.

P
Petya

Чого ми можемо очікувати від того, хто навіть не помічає що в його офісі лампи погано встановлені ??

В
Віктор

Знайдена причина щоб далі не розвивати аеропорт в Ужгороді.

ВК
В. Кличко

Да вообще огонь!

МА
мирний атом

у Мукачеві треба покласти аеропорт , там міста доста для любих літаків , Ужгородський аеропорт не возстановлять николи , не вижу смисла в тому даже , аеропорт повинен бути в центрі області

Ф
Фері

Такі вони єбаньки

R
Romario

Краще б той аеропорт в центрі міста Ужгорода - розрушили , бо є місце для аеропорту біля Мукачева.

Е
Еган

І ще заважають приватні обійстя,Дастор,і вся Собранецька.Знести всьо- і будуть літачки літати.Ой,за Шедріна забув.Теж знести

О
Оті

Яйця заважають

Н
Ннн

Хитряга Лис вот кто мешае аеропорту, пришел что б его развалить столичный посланец

Читайте також