Фуру з контрабандними цигарками на понад мільйон гривень опломбували у Мукачеві (ФОТО)

9
3

Учора пізно ввечері, на Закарпатті, прикордонники Мукачівського загону запобігли переміщенню через кордон великої кількості сигарет.

Перевезти товар у вантажному автомобілі «Iveko» спробував житель Закарпатської області. До того ж автівка з угорськими номерними знаками мала необхідні пломби митного поста «Мукачево» для перевезення товарів, що напевно, не повинно було викликати сумнівів.

Проте, перевіряючи транспортний засіб, що прибув в пункт пропуску «Лужанка», прикордонники звернули увагу на чимало деталей. По-перше, порожня тара перевозилась на суму понад 14 євро і мала вагу лише 240 кілограмів.

По-друге, візуальний огляд транспорту вказував на його більшу завантаженість. Тому прикордонники ініціювали проведення додаткового поглибленого огляду перед представниками митниці про що було проінформовано письмово.

У ході спільної перевірки в напівпричепі працівники пункту пропуску знайшли тютюнові вироби марок «VICEROY», «CLASSIC» та «L&M» вітчизняного виробництва. Загальна кількість пачок сигарет сягнула майже 160 тисяч.  

Коментарі

1
123

Боже,я балдію від роботи наших прикордонників.А ще більше від стукачів.(я припомнив тунель на кордоні)І по сьогодні ніхто нічого не знає.Лише той може сказати про корупцію на кордонах(наших),хто хоть раз перетинав її.СЛАВА УКРАЇНІ.

J
JOSA

Interesno,chto v zyomu zamishanij,tochno ne prostij robochij i ne shofer mashini a zvalyaty na nyoho.

А
автолюбитель

Iveco

Читайте також