Футболісти збірної Іспанії відсвяткували перемогу пивом (ВІДЕО)

6
0

Футболісти збірної Іспанії Карлес Пуйоль, Сеск Фабрегас і Херард Піке увірвалися на офіційну прес-конференцію після фіналу чемпіонату світу з пляшками пива в руках, пише іспанська газета Marca. У прес-конференції брали участь тренер іспанців Вісенте дель Боске і головний герой фіналу з Голландією Андрес Іньєста.

Коли Пуйоль, Фабрегас і Піке увірвалися до прес-центру, з журналістами спілкувався Іньєста, що відповідав на запитання, яким буде футбол в 2014 році. Партнери Іньєсти перервали його виступ і почали кричати, що автор переможного гола у ворота голландців повинен отримати "Золотий м'яч".

Три гравця іспанської збірної перервали прес-конференцію приблизно на хвилину. Іньєста ніяк не відреагував на дії своїх партнерів, а сидів поруч дель Боске посміхався. Незабаром Пуйоль, Фабрегас і Піке залишили прес-центр.

На сайті YouTube викладений відеозапис того, як Пуйоль і Фабрегас виходять з підтрибунного приміщення на полі стадіону в Йоганнесбурзі з пляшками пива в руках. Коли гравці сіли на лавку запасних, до них підбігли вболівальники і стали фотографуватися. До чи після прес-конференції відбувся цей епізод, неясно.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також