Футболки жіночі оверсайз: як залишатися богинею у безформному одязі?

48
0

Напрямок вільного хіп-хопу знову повернувся у буденність одягу.

Опісля 30 років його пікового признання сучасна молодь знов знайшла оверсайз жіночі футболки практичними та зручними. Великий розмір одежі здатен підкреслити крихкість дівчини, а спадаюча тканина тільки покращує статний образ. Для жінок із зайвою вагою подібне вбрання допомагає приховати недоліки тіла. Не варто нехтувати цим стилем. Футболка жіноча великого розміру повинна бути у шафі будь-якої жінки. Дамо декілька порад щодо якісного підбору.

Вигляд балахону здатен замаскувати усі недоліки фігури, тим самим така модель стає універсальною. Зазвичай купити футболку жіночу такого типу вдається із натуральної тканини, що створює відчуття затишку, неформальності. Завдяки таким речам вдається підкреслити розкутість людини, проявити індивідуальність образу в екстравагантних поєднаннях з іншою одежею.

Як мають «сидіти» стильні футболки жіночі оверсайз?

Немає загального правила, оскільки ця одежа має бути просто на декілька розмірів більшою за Ваш звичайний. Для підбору відповідного варіанту варто врахувати свій зріст та бажану довжину виробу. І все ж таки для вдалого результату не варто нехтувати декількома особливостями:

  1. Не має сенсу купити футболки жіночі великого розміру для поєднання з іншими елементами гардеробу по типу оверсайз. Ваш лук загубить образ, родзинку, сформується зайва неохайність.
  2. Багато дівчат намагаються лишити акцент на талії, зафіксувавши брендові футболки жіночі за допомогою паска, або заправивши передню частину у штанці.
  3. Як не парадоксально виходить, однак подібний одяг великого розміру дуже актуальний для дівчат худощавих. Одним махом вони отримують додатковий об’єм та підкреслюють тендітність образу.
  4. При володінні високих параметрів об’єму грудної клітки та при низькому зрості купити жіночу футболку вільного крою варто із використанням високих підборів.
  5. Якщо Ви не маєте речей особливого кольору, варто зупинитись на виробах базових кольорів: сірий, білий, чорний, кремовий. Це універсальна кольорова гама, що відповідає успішному поєднанню різних позицій вбрання. Образ романтичної леді можна створити, обравши футболки для жінок блакитного або ніжно-рожевого кольорів. Завдяки червоному, зеленому, синьому, пурпурному, жовтому виходить сміливий лук для яскравих нетривіальних особистостей.

Як обирати стильні жіночі футболки правильно?

Виробники намагаються урізноманітнити наше життя шляхом розробки незвичайних моделей одягу. Не завжди фантазії дизайнерів стають практичними, проте і тенденції моди мають циклічність, та з кожним витком своєї еволюції вдосконалюються. Сучасний ринок пропонує футболки жіночі купити за такими принципами різновидів:

  • Одного кольору;
  • З надрукованими зображеннями;
  • З написами, логотипами, лозунгами;
  • З різним градієнтом тканини та візерунками;
  • Крій;
  • Довжина;
  • Стиль та інше.

Однак з різними штанцями, шортами чи спідницею вдягати та заправляти таку одежу треба по-різному:

  • Під брюки з високою талією жіночі футболки (Львів) варто заправляти повністю. До того ж використання декоративного паска потребує його максимального оголення. Цей аксесуар формує витончений акцент на луку.
  • Під шорти або бриджі можна заправити тільки передню частину. Також практикують приховування однієї бокової частини.
  • Високі дівчата великі футболки жіночі (Хмельницький) вважають за краще зав’язувати у вигляді банту, або змотати джгутом, або вузликом з невеличким хвостиком.

Додатково купити жіночу молодіжну футболку можна с метою надання стрункості рукам. Для цього достатньо лише зробити підкат на широких рукавах. Відкритість образу додасть широкий виріз горловини, завдяки якому брендові жіночі футболки можна спускати з одного плеча. Підкреслюйте переваги фігури за допомогою корсету. Не бійтеся експериментувати, любить себе та даруйте собі тільки зручний одяг.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також