Футбольний гравець колумбійської команди вдарив сову під час гри (ВІДЕО)

17
0

Гравець колумбійського футбольного клубу «Депортіво Перейра» Луїс Морено, який вдарив сову на полі, був усунений від участі в двох найближчих матчах команди, а також оштрафований на суму, еквівалентну 560 доларам.

Відповідне рішення було прийнято дисциплінарним комітетом федерації футболу.

У заяві, поширеній колумбійською федерацією футболу, говориться, що дії захисника Морено були кваліфіковані як публічна провокація на спортивному майданчику. Сам Морено поки не прокоментував рішення дисциплінарної комісії.

Луїс Морено штовхнув сову, що приземлилася на футбольне поле, під час матчу, в якому команда «Депортіво Перейра» зустрічалася з суперниками з «Атлетіко Хуніорс». Птах опинився на полі незадовго до закінчення гри. Спочатку в сову потрапив м'яч і вона перекинулася на спину.

Арбітр зупинив гру, щоб можна було прибрати птицю з поля, проте зробити цього не встигли - Морено підійшов до сови і штовхнув її. Після удару птах відлетів на три метри. Незабаром її підібрали ветеринари, що відправили постраждалу тварину на обстеження.

Фахівці оглянули сову і прийшли до висновку, що вона отримала ушкодження внутрішніх органів. Їй дали ліки, і ветеринари побачили поліпшення її стану. Проте у результаті врятувати сову не вдалося - 1 березня вона померла.

Морено двічі приніс вибачення за свій вчинок - відразу після матчу з «Атлетіко», а також після смерті забитою їм сови.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також