GameOver: У Мукачеві виявили 5 підпільних гральних заклади. Поліція вилучає техніку (ФОТО)

10
12

Наразі поліцейські вилучили 15 одиниць системних блоків, 15 моніторів та 3 WIFI - роутери.

Обшуки проводили працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції України та Мукачівського відділу обласної поліції.

На даний час оперативники та слідчі встановлюють осіб, які можуть бути причетних до організації грального бізнесу на території Закарпатської області.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень.

Правоохоронці закликають, якщо ви володієте інформацією про функціонування на території області гральних закладів, ви можете звертатися на спецлінію «102» або до Управління захисту економіки в Закарпатській області.

Також громадяни можуть особисту звернутися до управління.
Наша адреса: м.Ужгород, вул. Можайського, 3
Електронна адреса: zk@ekon.np.gov.ua

Коментарі

ТЖ
То життя

Закриють фаворит та де будуть усі алкаші сидіти?

Л
лоці

Інтересно,хто такий герой ,що виявив гральні заклади? Чи не Роман? Може і Купідон виявить у себе самого, що по вул.Духновича відкрив???

B
Bingo

журналістам точно смішно як таке пишуть_бо де ті заклади знають і пятирічні_тимошенко зробила медвежу послугу_вивівши легальний бізнес в тінь_бо заважали податки державі треба було вивести то на себе_юля гірша ніж Савченко_а куда уж гірше

Ж
Женя

Та нє, то вони стару техніку просто виносили, переобладнання) коло зеленого базара вже закривали і? Один час підходили стукали азбукою морзе в двері, зараз знову в відкриту працюють)

П
Пенсіонер

Ви шо із закритими очами по городу ходите? Пройдіться по Беляєва, Возєднання, Духновича і самі точні адреса увидите. В ночі тоже не видно де апаратки? А то уже много розговорів шо нова поліція лем на пальцях показує кілько сотень має їм дати шофер за порушеня, ніхрена не міняєся.

Ж
Жовнір

Мало толку з Луценкової показухи.В Тячеві вже всі точки з апаратами працюють.Добазарилися з новим прокурором.

О
Олександр

Дешева показуха) закрили 5 закладів, а в місті їх скільки? Що, КОНКУРЕНТІВ ЗАКРИЛИ?

J
jackpot

Десять років як Юліша заборонила гральний бізнес і при всіх "презіках"- процвітає!!! Коло "Перемоги" у центрі міста працюють, мер і не бачив коли на обід в "Щодня" ходив -))

Б
Бувалий

Ці навели шорох по апаратам в області конкретно . Майже всі апарати із Закарпаття перевезуть на львівщину. Там все нормально і не так страшно дурити людей.

1
102

Також громадяни можуть особисту звернутися до управління. Наша адреса: м.Ужгород, вул. Можайського, 3 Електронна адреса: zk@ekon.np.gov.ua

0
000

А Фаворит чого незакривають? То тоже незаконна букмекерська контора, і там ще встановлена інша программа яка дозволяє грати в апарати.

П
папа

ко посмив вживати безвидома козирив?вот и позбавився.....перевезуть у более укромное мисто!

Читайте також